Kledingrekken

Kledingrekken 

Kledingrekken zijn de trend van dit moment! Of je nu voor een stijlvol, houten model gaat of een modern, metalen kledingrek. Giga Meubel bied je een ruim assortiment woonaccessoires. Bestel jouw favoriete kledingrek nu direct online in onze webshop en profiteer van onze snelle levertijd. Wij bieden je kledingrekken van bekende merken zoals; By-Boo, D-Bodhi en Madam Stoltz. 

Houten kledingrek 

Een kledingrek is de ideale manier om jouw favoriete kleding een opvallend plekje te geven. Wanneer je kleding kiest in dezelfde kleur als jouw slaapkamer, is het kledingrek niet alleen functioneel maar ook nog eens decoratief. Het item is niet alleen geschikt voor jouw eigen kamer, ook voor een baby- of kinderkamer is het kledingrek een stoere oplossing. Een veel voorkomende variant van het basic kledingrek, is de houten versie. Een houten kledingrek is geschikt voor elke woonstijl! Wil je graag een stoer kledingrek? Kies dan de metalen variant. 

Kledingrekken online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een kledingrek naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van € 200,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze kledingrekken of ben je benieuwd naar onze overige woonaccessoire, meubels of lampen? Neem dan een kijkje in een van onze showrooms of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl