Eleonora

Eleonora

Het Nederlandse merk Eleonora biedt u de perfecte blend tussen lifestyle en industrieel op het gebied van interieur. Van stoelen en banken tot tafels en kasten. Eleonora biedt u een complete collectie woonmeubels in industriële, retro en vintage stijl. Of u nu op zoek bent naar een heel nieuw interieur, of u uw huidige interieur graag aan wilt vullen, bij Eleonora bent kunt u gegarandeerd terecht. 

Industriële meubels

Stoere metalen lockerkasten, grote leren fauteuils en robuuste houten tafels. Een kleine greep uit de grote collectie van Eeleonora. Het merk biedt u niet alleen mooie meubels, de producten zijn ook van zeer goede kwaliteit. Bent u benieuwd hoe u de industriële meubels van Eleonora kunt combineren in uw interieur? Neem dan eens een kijkje op onze blog, daar geven wij u diverse tips en tricks voor een industrieel interieur. 

Eleonora online betellen bij Giga Meubel

Bij Giga Meubel bestelt u de producten van Eleonora gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Wij bezorgen uw bestelling gratis bij besteding van 200 euro of meer!