Wandlampen

Wandlampen

Ben je op zoek naar een stoere wandlamp? Dan ben je bij Giga Meubel op het goede adres! Je vindt bij ons unieke lampen voor een scherpe prijs. Of je nu kiest voor een retro wandlamp of toch gaat voor een modern model, bij Giga meubel vind je gegarandeerd wat je zoekt. Bestel jouw wandlamp direct online en profiteer van onze snelle levertijd.

Functionele verlichting

De wandlamp is niet alleen handig om bepaalde plekken in huis uit te lichten, de lampen zijn ook een sfeervolle toevoeging aan jouw interieur. Je kan een wandlamp in de badkamer of keuken ophangen, zo kies je voor functionele verlichting. Hang je de wandlamp boven de werkbank, wasbak of gootsteen, dan valt de lamp op en zorgt hij voor meer sfeer. Kom inspiratie opdoen in één van onze showrooms en ontdek welke functie je de wandlamp het beste kan geven.

Flexiebele wandlampen

Omdat de wandlamp vast zit aan de muur is het item niet zo makkelijk te verplaatsen als een vloerlamp of tafellamp. Bij Giga Meubel is dit geen probleem. Wandlampen met een beweegbaar frame zorgen ervoor dat je de lamp kunt draaien en dat hij altijd in de goede richting schijnt. Voor deze flexibele wandlampen kan je goed terecht bij Zuiver.

Wandlampen online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een wandlamp naar wens heeft gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van € 200,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze wandlampen of ben je benieuwd naar onze overige meubels en woonaccessoires? Neem dan een kijkje in één van onze showrooms of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.