GIGA CUSTOMERS!

Wij worden altijd zo blij van de mooie foto's die jullie ons allemaal toe sturen! Wij willen deze mooie foto's graag met iedereen delen! Daarom hebben wij speciaal een blog gemaakt om de foto's te delen en andere te inspireren. Ben jij benieuwd of jouw foto's er tussen staan? Kijk dan snel met ons mee!

Monthly Favourites: 5x Toffe Stoelen

De perfecte eetkamerstoelen zijn vaak moeilijk te vinden. Wil je een standaard eetkamerset? Verschillende kleuren en/of modellen stoelen? Of zoek je iets er tussen in? Wij snappen dat de keuze lastig is en helpen je daar graag bij! Deze maand in onze Monthly Favourites: 5x de tofste stoelen!


De Landelijke Tuin van Anne

De tuin stond eigenlijk als laatst op de planning maar we zijn toch tussendoor aan onze tuin begonnen. Ik kon het niet laten want niets is mooier om in je eigen tuin lekker te kunnen genieten van het zonnetje. Alleen wanneer je het goed wil aanpakken kost dit toch altijd meer tijd dan je denkt. ;-) Maar goed…. de landelijke stijl die we binnen creëren willen we ook buiten neerzetten. De vorige bewoonster heeft toentertijd verschillende oude spulletjes laten staan en hier zijn we erg blij mee. Hoe ouder hoe beter, want die spullen geven zoveel meer sfeer!

De Comeback Van Een Kameleon

Kurk in het interieur: De comeback van een kameleon.

Het zal je als interieurliefhebber niet zijn ontgaan: kurk is hip. Maar wist je dat het gebruik van kurk in het interieur niet nieuw is? In de jaren tachtig was kurk een tijdje mateloos populair, maar na enige tijd verdween het geruisloos uit onze inrichting. Tot nu! Kurk is back and here to stay! En dat is niet zo verwonderlijk, want kurk heeft álle eigenschappen die we tegenwoordig koesteren. Het is duurzaam, milieuvriendelijk en multi-combineerbaar. Ik vertel je er dan ook graag wat meer over!

Get The Look!

De eerste “Get The Look!” is een feit!  Je kent het wel, je scrolt lekker door instagram of pinterest en denkt: “Wauw, dat ziet er tof uit. Zo zou ik het ook wel willen!”. Om je hierbij een handje te helpen zal er elke maand een nieuwe Get The Look online komen! In deze blog laat Alana jou zien hoe je zo’n look in huis kan halen! 

Monthly Favourites 5x De Stoerste Kasten

Vanaf vandaag zal er elke maand een Monthly Favourites online komen! In de Monthly Favourites laten wij onze 5 favoriete producten zien. Deze maand laten wij onze 5 meest favoriete kasten zien. Wil jij graag weten welke dat zijn? Lees dan snel mee!

De keuken make-over van Danielle

Tijd voor een make-over!
 
Loop jij ook weg te kwijlen bij al die mooie keukens die tegenwoordig te koop zijn? Als ik een nieuwe keuken zou mogen uitzoeken, wist ik precies hoe hij moest worden! 

GIGA GUEST: Groen zonder groene vingers

Dé interieurtrend van dit moment is zonder twijfel de urban jungle. Kokodama’s, airplants, monstera’s en bananenplanten zijn niet meer weg te denken uit de bekende woonmagazines en interieurblogs. Maar hoe creëer je zo’n botanisch paradijsje als je géén groene vingers hebt? Neem een kijkje bij @Liefslinda12345! Enjoy reading!


 

GIGA GUEST: De verbouwing van Anne

@studio_a_fotografie_styling, Anne, mag zich ook toevoegen aan de lijst van gastbloggers voor Gigameubel. Super leuk! Sinds kort is zij trotse eigenaar van een huisje uit 1973 in Tienray. Ben jij benieuwd hoe zij dit gaat opknappen? Lees dan snel haar blog! Enjoy reading! 

GIGA GUEST: Alweer Lindy haar laatste blog...

De tijd gaat snel! Dit is namelijk alweer de laatste blog van Lindy... Haar laatste blog zal gaan over d'r toffe tuin. Zeker weten de moeite waard om even te lezen. Lindy, namens het hele team van Giga Meubel, willen wij jou bedanken voor jouw inzet voor ons als gastblogger. Grijp je kans en lees de Lindy haar laatste blog. Enjoy reading it! 

‹ Vorige
1234...1718