Let there be light!

Het is alweer mei, zo’n fijne maand. De dagen worden langer, we kunnen al weer heerlijk genieten van de zwoele lente avonden. Maar ook is het zo lekker om wakker te worden met het zonnetje dat door de ramen schijnt. Lampen in huis gaan wat minder vaak aan, kaarsjes verplaatsen van binnen naar buiten en de solarlampionnen zijn weer opgeladen door de zon en geven een straaltje licht. Wat is licht toch eigenlijk belangrijk, zowel voor je interieur als je tuin. 

Fijne moederdag!

13 mei 2018, het is Moederdag! Deze week hebben wij daarom een blog die anders is als anders. Deze week hebben wij geen producten die wij willen uitlichten, of bloggers die voor ons een mooie blog hebben geschreven. Nee, deze week gaan wij onze Happy Customer moeders van de afgelopen tijd in het zonnetje zetten!

Inspiratie voor muurdecoratie

Met een lege muur kun je alle kanten op, kies je voor een laag verf of een leuk behangetje. En daarna… Ga je voor een poster of een wandplank, of laat je het voor wat het is. De mogelijkheden zijn eindeloos. In deze blog laat ik je zien wat ik heb gedaan om mijn lege muren van wat meer sfeer te voorzien.

De tuin in.....

Het voorjaar is nu ook echt qua temperatuur aangekomen en daarmee is ook het terrasseizoen geopend. Ergens een terrasje pakken is natuurlijk leuk en gezellig, maar persoonlijk vind ik het net zo leuk om in eigen tuin met vrienden wat te borrelen.

Kaarsen, Kussens, Krukjes

K&K&K, oftewel Kusssens, Krukjes en Kaarsenstandaards. Hebben jullie ook iets van een “tic” in huis? Nou ik wel hoor!! Ik kan geen genoeg krijgen van kussens, krukjes en kaarsenstandaards!  Steeds zie ik weer leuke nieuwe items! Terwijl duidelijk mag zijn dat er ergens een grens is als het gaat om hoeveelheden……..

De gelukkige winnaar

Toen het Instagram-account van Giga Meubel de 20.000 volgers naderde, moest er wel een actie bedacht worden. We kwamen op het idee om een prachtige Big Metal-kast weg te geven! In dit stukje lees je wat er door het hoofd van winnares Corina ging toen ze het goede nieuws hoorde en zie je wat ze met de kast gedaan heeft! 

Keukenprinses

Eigenlijk moet ik heel hard lachen om de titel van deze blog, want ik ben totaal geen keukenprinses! Daarom heb ik waarschijnlijk ook een man uitgekozen die zijn koksdiploma heeft. Maar ondanks dat ik geen keukenprinses ben, vind ik een keuken in een woning een hele fijne ruimte.
 

"Woonkamerveranderdingen"

Met de lente in het vooruitzicht , wordt ik altijd onrustig in huis. Er moet van alles anders! Nah ja...moet!?........ "#ikwillut! Wat frissere kleuren in huis en wellicht een nieuw meubelstuk als kers op de taart!

Lente, een frisse wind door het huis!

Het is paasweekend... Lekker uitslapen en een gezellige brunch aan een mooi gedekte tafel, of lekker in je pyjama op de bank. Wat is het fijn dat de lente is begonnen. Die Siberische beer had wat mij betreft wel een winterslaap mogen houden, maar ach de narcissen bloeien en ik ben er klaar voor! Maar mijn huis nog niet. Heb je net als ik ook schoonmaak- en verander kriebels lees dan gauw verder.

Met een andere blik.....

Bij het inrichten van je interieur kan je natuurlijk de grote meute volgen en met de trends uit de woonbladen meegaan. Of je wacht nog een paar maanden langer en je hebt een soortgelijke, kwalitatief wel wat mindere, variant van de discountwinkel. Mijn interieur bestaat uit een combinatie van beide. Zo heb ik al een paar jaar de welbekende bakkerskast in huis en zijn ook wij gezwicht voor de tafel met zwart stalen kruispoot.

‹ Vorige
1234...2021