Met deze handige meubels kun jij zorgeloos visite ontvangen

De vrije dagen van het weekend bieden vaak de ideaal kans om mensen uit te nodigen voor een borrel of een hapje eten. Hartstikke gezellig natuurlijk, maar het brengt soms ook wat onhandigheden met zich mee. Want heb je voor iedereen wel een stoel? En hoe zorgt je ervoor dat er voldoende ruimte is voor alle glazen, bakjes met nootjes en schalen met hapjes? In deze blog lees je een paar slimme oplossingen voor als je (veel) visite over de vloer krijgt.

Een wijnrek maken: de leukste oplossing om je wijn te bewaren

Ben jij een echte wijnliefhebber en heb je altijd wel een voorraad wijnflessen in huis? Wij snappen jou helemaal! Zeker op een zomerse avond is het heerlijk om uit je eigen voorraad een bijpassend wijntje te kiezen. Maar waar laat je al die flessen? In deze blog laten we zien hoe jij je eigen wijnrek kunt maken en als je daar geen held in bent hebben we ook nog een andere goede oplossing!

Een nieuw industrieel interieur met de beste summerdeals!

​Wat hebben we een geluk met de zomerse temperaturen van de afgelopen dagen. En gelukkig is het nog niet gedaan met het mooie weer, want de voorspellingen beloven nog minstens een week vol zon. Daarom leek het ons een goed moment om voor jullie eens de toppers van onze summerdeals op een rijtje te zetten. Met dit rijtje industriële meubels heb jij een compleet nieuw industrieel interieur voor een feestelijk zomerse prijs!

Van binnen naar buiten…..

Juni, ook wel zomermaand genoemd en de zesde maand van het jaar. De maand met de langste dag van het jaar en dat zal zijn op donderdag 21 juni. We hebben tot nu toe al echt heerlijke dagen gehad, wat een geluk, maar ik hoop dat er nog vele zullen volgen. Juni vind ik zo’n fijne maand, kan daar echt van genieten.

Het 12 laden dressoir van Muk!

Het is lente en dat betekent: veranderkriebels! En dus ging ik op zoek naar een nieuwe look voor in huis. Een mix van industrieel chique moest het worden, die mooi aansluit bij onze basic basis. In deze blog deel ik onze nieuwste aanwinst van Gigameubel voor de woonkamer met jullie!

Een koffiehoekje in de keuken

‘Koffie, koffie, lekker bakkie koffie’. Koffie, het warme drankje waar zelfs liedjes over zijn geschreven! Sommige kunnen niet ontwaken zonder en zijn soms zelfs niet aanspreekbaar voor ze hun kopje koffie hebben gehad!

De kinderkamer

Wij hebben twee zoons. Senn van zes en Finn van drie. Ze hebben ieder hun eigen slaapkamer. De eerste twee jaren na hun geboorte hadden ze een echte babykamer, maar beide kids hebben vanaf dat ze ongeveer twee en half jaar oud waren een nieuwe inrichting in hun slaapkamer gekregen. 

Let there be light!

Het is alweer mei, zo’n fijne maand. De dagen worden langer, we kunnen al weer heerlijk genieten van de zwoele lente avonden. Maar ook is het zo lekker om wakker te worden met het zonnetje dat door de ramen schijnt. Lampen in huis gaan wat minder vaak aan, kaarsjes verplaatsen van binnen naar buiten en de solarlampionnen zijn weer opgeladen door de zon en geven een straaltje licht. Wat is licht toch eigenlijk belangrijk, zowel voor je interieur als je tuin. 

Fijne moederdag!

13 mei 2018, het is Moederdag! Deze week hebben wij daarom een blog die anders is als anders. Deze week hebben wij geen producten die wij willen uitlichten, of bloggers die voor ons een mooie blog hebben geschreven. Nee, deze week gaan wij onze Happy Customer moeders van de afgelopen tijd in het zonnetje zetten!

Inspiratie voor muurdecoratie

Met een lege muur kun je alle kanten op, kies je voor een laag verf of een leuk behangetje. En daarna… Ga je voor een poster of een wandplank, of laat je het voor wat het is. De mogelijkheden zijn eindeloos. In deze blog laat ik je zien wat ik heb gedaan om mijn lege muren van wat meer sfeer te voorzien.

‹ Vorige
1234...2021