Ook de badkamer verdiend een leuke styling!

De badkamer, een ruimte in huis die iedereen dagelijks een paar keer gebruikt. Waarom deze heerlijke ruimte dan ook niet leuk stylen? Hier geef ik jullie wat tips om zonder je volledige badkamer te hoeven verbouwen je er toch een mooie ruimte van kan maken. 

Liefde voor metaal

Het lijkt nu definitief, de lente staat voor de deur. Veel mensen zijn alle zachte en warme accessoires zat en willen graag weer een fris en stoer interieur. Naast het gebruik van veel frisse, lichte kleuren kunnen ook industriële en (deels) metalen meubels helpen om jouw interieur helemaal klaar te stomen voor het mooie weer.

Tentoonstellen in een stolp

Een stolp wordt van oorsprong gebruikt om er waardevolle items in te plaatsen die beschermd moeten worden tegen vuil en stof. Tegenwoordig zien we deze tijdloze eyecatchers om gewoonweg de mooiste spullen in tentoon te stellen. Dat kan puur decoratief zijn, maar het kan ook iets zijn waar je fijne herinneringen aan hebt. Zoals een droogbloem van je bruidsboeket of schelpen die je hebt gevonden tijdens een leuke strandvakantie. Wat je ook kiest, het oogt nog mooier in een stolp.

Shine Bright

Erg fijn dat het ‘s avonds weer wat langer licht wordt. Echter ook wel jammer, want weten jullie wat ik stiekem altijd leuk vind als het vroeg donker is? Wandelen met de hond en dan bij mensen naar binnen kijken. En uiteraard gaat het mij dan niet om de mensen, maar om het interieur.


 

Haal groen in huis!

Groen in huis? Nog niet zo heel lang geleden had ik geen enkele plant in huis staan. Net als dat ik geen kussens in de bank en salontafel had. Als ik terug kijk was het best steriel toen in huis. Al deze elementen geven toch wat meer sfeer in huis, zeg ik nu!


 

De kracht van staal

Voor het schrijven van deze blog is de site van Giga Meubel één grote inspiratiebron.
Een paar jaar geleden kwam ik voor het eerst op de site van Giga Meubel terecht. In die tijd nog een kleine site met een winkel in het zuiden. Ik werkte op dat moment in de kindermode en wij waren op zoek naar aankleding van de showrooms en winkels.
 

Dé woontrends van 2018!

​Wij hebben weer heel veel inspiratie opgedaan en de leukste nieuwe artikelen ingekocht! Maar om jullie toch een zetje in de goede richting te geven hebben we de woontrends van 2018 op een rijtje gezet.  

Haal de dierentuin in huis!

De urban jungle trend is ook in 2018 een blijvertje en dit jaar doen we er nog een schepje bovenop... We geven niet alleen plantjes een warm welkom, maar ook de dieren halen we er gezellig bij. Zo creëer je met een mix van planten, natuurlijke materialen en dierenaccessoires een oase van rust of een gezellige beestenboel, dat bepaal je natuurlijk zelf. 

Opgeruimd staat netjes!

Herkennen jullie dat gevoel? Dat lekkere opgeruimde gevoel in januari als alle kerstversieringen weer de deur uit zijn? Zelf heb ik in januari altijd de neiging om het hele interieur om te gooien. In mijn geval dan vooral qua accessoires, want in ons huidige huis staat de indeling vrij vast. 

   

De kussentjes verslaving van Evelien

“Heb je alweer een nieuw kussentje?” Ik krijg dat zo vaak te horen. Maar ooooh ik ben zo verslaafd aan het kopen van kussens. Zodra ik een winkel binnen loop beginnen al die kussens in mijn ooghoeken te prikken. Lees je mee? Dan vertel ik je alles!
 

‹ Vorige
1234...2021