GIGA GUEST: De verbouwing van Anne

@studio_a_fotografie_styling, Anne, mag zich ook toevoegen aan de lijst van gastbloggers voor Gigameubel. Super leuk! Sinds kort is zij trotse eigenaar van een huisje uit 1973 in Tienray. Ben jij benieuwd hoe zij dit gaat opknappen? Lees dan snel haar blog! Enjoy reading! 

GIGA GUEST: Alweer Lindy haar laatste blog...

De tijd gaat snel! Dit is namelijk alweer de laatste blog van Lindy... Haar laatste blog zal gaan over d'r toffe tuin. Zeker weten de moeite waard om even te lezen. Lindy, namens het hele team van Giga Meubel, willen wij jou bedanken voor jouw inzet voor ons als gastblogger. Grijp je kans en lees de Lindy haar laatste blog. Enjoy reading it! 

GIGA GUEST: Het lounge-hoekje van Miranda

Het weer wordt steeds beter, dus we kunnen weer meer buiten gaan zitten. Miranda heeft een super leuk hoekje gecreëerd. Ben jij ook zo benieuwd naar hoe het lounge-gedeelte geworden is? Lees dan haar volgende blog. Enjoy reading it!

GIGA GUEST: The favorites of Joke

Elke interieurliefhebber heeft een aantal spulletjes of meubels die nooit vervelen, een favoriet dus! Zo heeft @jo.at.home ook een aantal favorieten. Ben je benieuwd naar wat haar favorieten nu zijn? Lees dan snel haar volgende blog. Enjoy reading it! 

GIGA GUEST: DIY van Danielle: Maak een textielposter

Een leuke DIY van Danielle. Nu het weer een stuk lekkerder is, kunnen we ook weer lekker buiten zitten. Dus de tuin een beetje summer-proof maken mag wel. Een leuk detail voor in de tuin: een textielposter. Laat Danielle ons nu precies uitleggen hoe we dit kunnen doen. Enjoy reading it! @danielleduijn

GIGA GUEST: Mini woonkamer make-over van Joke

Iedereen heeft het wel eens... Een woonkamer die je zat bent. Je wilt het helemaal anders! Joke had dit ook en heeft haar woonkamer een mini make-over gegeven en het resultaat mag er zijn. Benieuwd? Lees @jo.at.home haar volgende blog. Enjoy reading it. 

GIGA GUEST: De slaapkamer metamorfose van @_finntage

@_finntage heeft een nieuwe slaapkamer! En super trots dat ze is op het eindresultaat. En terecht ook, want het ziet er super uit. Ook zo benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan snel de volgende blog van Sandra. Enjoy reading it! 

GIGA GUEST: Alweer Muk haar laatste blog...

Groen in huis en groen in de tuin, Muk is er dol op! Tevens is dit ook haar laatste blog... Muk, namens het hele team van Giga, bedankt voor je toffe blogs. We kunnen dus nog een keer met z'n alle genieten, so enjoy reading it! 


 
 

GIGA GUEST: Waarom is een woonladder een musthave?

Maak kennis met een van onze nieuwe gastbloggers! Linda heeft gekozen om haar eerste blog te schrijven over waarom een woonladder een musthave is. Niet alleen ziet een woonladder er tof uit, @liefslinda12345 legt uit waarom de ladder ook super handig is om te hebben. Enjoy reading it! 

‹ Vorige
1234...1617