Breng weer warmte in huis!

15-10-2019

Ik merk aan mijzelf dat als de herfst en de wintermaanden er weer aan komen ik mijn interieur wil veranderen. Er moet weer warmte en gezelligheid ons huis in! Maar hoe breng je die warmte in huis?

banner

Lees meer

Volop inspiratie op de vt-wonen en designbeurs 2019

08-10-2019

Dit jaar heb ik voor het eerst als interieurstylist de vt-wonen & designbeurs in de Rai Amsterdam bezocht. Ik ben vooral op zoek gegaan naar de trends. In deze blog vertel ik je wat mij is opgevallen en mij heeft geïnspireerd. Lees snel verder.

banner

Lees meer

Plant x plant = Urban Jungle

07-10-2019

Mensen met groene vingers? Goed opgelet. Want in deze blog gaan we het hebben over planten. Naast dat planten luchtzuiverend en rustgevend zijn, zorgen ze ook voor een huiselijk gevoel. Welke planten zijn geschikt voor in jouw interieur? Maar belangrijker nog, hoe houd je deze planten gezond en in leven? Wij hebben de beste tips voor jou op een rijtje gezet. Lees je mee?

banner

Lees meer

Een beton wall als eyecatcher

01-10-2019

Onze 11 meter lange beton muur is wel het meest besproken onderdeel in ons huis denk ik. Wij krijgen nog elke dag vragen over onze beton muur, zoals: hoe hebben jullie dit gedaan? Is dit verf? Hebben jullie het laten doen?

Dus ik dacht, laat ik er nog eens een stukje over schrijven voor diegene die nieuwsgierig zijn hoe wij dit hebben gedaan en dat het zeker bij meerdere interieurstijlen past.

Banner

Lees meer

Binnenkijken bij Arjanta

24-09-2019

Wat leuk dat je mijn blog voor Giga Meubel leest! Ik ben Arjanta (55 jaar), één van de nieuwe gastbloggers. In deze eerste blog vertel ik iets over mijzelf en geef ik je een kijkje in mijn huis.

Banner

Lees meer

Print en praal

16-09-2019

Wij zijn inmiddels alweer een paar weken terug van onze vakantie naar Maleisië, Borneo en Singapore. De verschillende culturen en de mooie natuur (vooral in de jungle) die samenkwamen tijdens onze reis hebben mij opnieuw geïnspireerd om anders naar ons interieur te kijken. Gelukkig ben ik niet wispelturig wat je kon lezen in mijn vorige blog. ;) Dit keer neem ik je mee in de wereld van printjes. Lees snel verder!

banner

Lees meer

A touch of gold in je interieur

09-09-2019

Je ziet ze steeds meer, die leuke gouden details op woonaccessoires of helemaal goudkleurige accessoires. Een interieurtrend voor 2019 las ik laatst ergens! Ik geef je tips voor die extra touch up. Lees je mee?banner

Lees meer

My style

03-09-2019

Hoe ik de style Bohémian,  Botanical en een beetje industrieel mix? Nou zo dus! Het begint met plaatjes verzamelen, ik doe dit vooral via Instagram en Pinterest. Ik sla ze op en maak een collage en een wishlist van spullen die ik graag zou willen en/of zelf zou kunnen maken. Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder!

banner

Lees meer

Een frisse wind door je huis

26-08-2019

In mijn eerste blog voor Giga Meubel vertelde ik jullie dat ik nogal wispelturig kan zijn als het gaat om ons interieur. Als ik een leuk idee voorbij zie komen in een winkel, online of bij iemand thuis, gaat het kriebelen om dingen te veranderen. De wisseling van seizoenen versterkt dit gevoel alleen maar. Hierbij moet ik de kanttekening maken dat ik geen sok vol gouden munten onder mijn bed heb liggen én ik samenwoon met mijn vriend die mij (gelukkig) af en toe wat afremt. Ik probeer de veranderingen dan ook klein te houden en niet al te kostbaar te maken. Met afwisseling van accentkleuren en materialen kom ik al een heel eind, vind ikzelf althans.

banner

Lees meer

Uniek en zelfgemaakt!

19-08-2019

Toen wij dit huis kochten had ik al een heleboel ideeën opgedaan via instagram, winkels en woonbladen. Ik had een heel duidelijk beeld in mijn hoofd van wat ik boven de eettafel wilde maken! Soms is het lastig om iets wat zo duidelijk in je eigen hoofd zit uit te leggen aan iemand anders, in mijn geval is dat mijn man Wouter, maar dit idee was hem helemaal duidelijk en binnen no time werd het uitgevoerd! Lees snel verder!banner

Lees meer

Back again

12-08-2019

Yes!! Daar ben ik weer… het is inmiddels een aantal jaar geleden dat ik heb mogen bloggen voor Giga Meubel. Toen woonde we net 1 jaar samen en zoekende naar de style die bij ons paste, en vooral van 2 heel verschillende stijlen 1 maken. Nou dat heeft even tijd gekost kan ik je vertellen! Maar nu inmiddels een aantal jaar verder en in de tussentijd ouder, wijzer “uhmmm” en een paar wallen rijker geworden, is er een hoop veranderd in ons huis kwa style.. En we zijn 2 jaar geleden trotse ouders geworden van onze mooie dochter Liv! Deze veranderingen in ons interieur zal ik jullie naast de trends & diy’s zeker laten zien de aankomende weken. Lees je snel verder?

banner

Lees meer

Nieuwe gastblogger: Fleur!

06-08-2019

Hoi, ik ben Fleur, 28 jaar en woonachtig in Maastricht samen met mijn vriend. Ik ben werkzaam als Marketing Specialist en heb daarnaast een website samen met een vriendin van mij (Ellis): www.liefsuitlimburg.nl. Je raadt het vast al, op deze website bloggen wij over onze favoriete plekjes in Limburg.

banner

Lees meer

Even voorstellen: dit ben ik, Wilma!

30-07-2019

Mijn eerste blog voor Giga Meubel is natuurlijk een voorstel blog. Ik ben Wilma en ik ben één van de nieuwe gastbloggers voor Giga Meubel. Bijna 35 jaar en woon samen met mijn gezin in het hoge noorden. Na lang zoeken vonden wij in november 2017 ons droomhuis en konden daar al voor het nieuwe jaar gaan wonen. Ik woon daar samen met mijn man Wouter en onze drie jongens: Kian, Tobie en Brent. Kian is 10, Tobie 8 en Brent bijna 4 en na de vakantie gaan ze dus alle drie naar school. Omdat ik vanwege mijn gezondheid veel thuis ben is mijn interieur en het fotograferen daarvan echt een grote hobby geworden. Lees je mee?

banner

Lees meer

Barhangen!

22-07-2019

Zei je vroeger ook wel eens ''als ik later groot ben, wil ik graag een keuken met kookeiland en dan van die leuke barkrukken erbij'' Is het laatste helaas nog niet gelukt? Geen punt! Ook in je appartement kan jij barkrukken of barstoelen kwijt met een gezellige bartafel. Misschien nog wel leuker. Want een barkruk is niet alleen voor de gelukkigen met een kook-/keukeneiland, maar is dankzij zijn veelzijdigheid geschikt voor elk interieur! Bij Giga Meubel hebben we weer heel veel nieuwe barkrukken van velvet tot leer. Kijk je snel mee?

banner

Lees meer

Hometour Elma!

17-07-2019

Weten jullie nog de zoektocht van Elma naar haar perfecte (ronde) eettafel? Vandaag een hometour in haar prachtige huis. Van een rechthoekige eettafel naar rond is spannend maar zo gaaf! banner

Lees meer

Industriële kasten zijn helemaal van nu

10-07-2019

Mijn interieur heeft vele interieurstijlen door elkaar heen maar als ik één duidelijke interieurstijl bij mij moet benoemen dan is het toch wel industrieel. Ik hou er nou eenmaal van. Langzaamaan zijn wij ons interieur nog verder aan het industrialiseren (is dat een woord?!). Alle kasten worden vervangen door industriële kasten en daarin is de keuze tegenwoordig zo groot dat ik dacht: Laat ik daar eens een blog over schrijven. 

banner

Lees meer

Aan tafel!

02-07-2019

Zoals jullie inmiddels hebben gezien in mijn vorige blog heb ik mijn nieuwe "Jim" eettafel van Giga Meubel inmiddels ontvangen. Om de tafel zo efficiënt mogelijk in te delen heb ik bewust nagedacht over de indeling van de stoelen. Mijn missie was om zoveel mogelijk mensen om de tafel te kunnen plaatsen zonder dat het te vol oogt. Lees je mee?banner

Lees meer

Zoektocht naar de perfecte eettafel

19-06-2019

Het is de plek waar we eten, de kinderen knutselen en spelletjes doen en waar we ook graag borrelen en koffie drinken. De eettafel wordt hier in huis intensief gebruikt en het is voor mijn gevoel echt zo'n item wat jaren mee gaat en waarvan je goed nadenkt over wat je wilt en overweegt wat belangrijk is.

banner

Lees meer

Een echte eyecatcher voor in de woonkamer

13-06-2019

Ida van de Kamer was al langere tijd op zoek naar een echte eyecatcher voor in haar woonkamer. Zo kwam ze bij Giga Meubel terecht. Benieuwd naar haar zoektocht? Lees dan snel verder!banner

Lees meer

Trend: Bohemian

11-06-2019

Bij Giga Meubel volgen wij alle trends op de voet. Eén van de trend is bohemian. Wij zijn helemaal verliefd op deze trend in combinatie met rotan en prints. How to boho? Lees snel verder.

banner

Lees meer