Binnenkijken bij... Marit Bouwmeester

Marit Bouwmeester is professioneel zeilster. Zo won ze Olympisch goud in 2016 en zilver in 2012. Ze werd meerdere keren wereldkampioen en Europees kampioen. Marit heeft een passie voor fitness en is een inspirerende vrouw. Ze woont samen met haar liefde Diederick. Giga Meubel mocht haar huis inrichten en in deze blog showen we het resultaat.

Even voorstellen: dit ben ik, Beau!

Hey daar! Leuk dat je mijn eerste blog voor Giga Meubel leest! Ik ben Beau, 26 jaar oud en ik ben één van de nieuwe gastbloggers voor Giga Meubel. De komende periode zal ik elke twee weken een nieuw artikel voor jullie schrijven. Ik trap vandaag af met een artikel waarin ik mijzelf voorstel doormiddel van een aantal (interieur gerelateerde) vragen te beantwoorden. Lees je mee?

Inspiratie voor de eetkamer met de nieuwe items van Giga Meubel

Ben je toe aan een nieuwe eetkamer of wil je de eetkamer gewoon iets pimpen? In deze blog bieden we inspiratie voor de eetkamer met onze nieuwe items. Zo stijl je de eetkamer al heel eenvoudig met een paar nieuwe stoelen, houten tafels en een hippe wijnkast.

Nieuwe items van By-Boo

By-Boo is een van onze meubelpartners. Regelmatig komen ze met nieuwe en gave items die net even anders zijn. By-Boo laat zich niet in een hokje stoppen en speelt in op de huidige woontrends waar ze een eigen draai aan geven. In deze blog lichten we een aantal nieuwe items toe.

Giga Meubel neemt een kijkje bij De Huisshow van Eleonora

Afgelopen maandag en dinsdag hield Eleonora de jaarlijkse Huisshow. Wij van Giga Meubel waren hier natuurlijk bij aanwezig, want Eleonora is een van onze meubelpartners. In onze blog vertellen wij over de nieuwe collectie die we hebben gezien. Binnenkort is alles bij ons te koop via www.gigameubel.nl of in een van onze winkels.

Styling by Maria: van industrieel naar urban chic

Bij Giga Meubel volgen we alle trends op de voet en één van de nieuwste trends is urban chic. De trend urban chic is een combinatie van tijdloze, urban items in een chique uitvoering. Urban komt van ‘de straat’ en heeft een vintage look. De chique twist aan deze stijl komt door de combinatie van bijvoorbeeld velvet en goud. Zo krijgen de meubels van Giga Meubel een stoere en een stijlvolle uitstraling.

Hoe behandelt u hout?

Wanneer u net een mooi meubelstuk van hout heeft gekocht, wilt u natuurlijk dat het meubelstuk zo lang mogelijk meegaat. Hout is een natuurproduct met een mooie en authentieke uitstraling. In deze blog leggen wij uit hoe u hout het beste kunt behandelen.

De 5 leukste kapstokken

Een kapstok of kledingrek is op veel verschillende manieren te gebruiken. Normaal denkt u al snel aan een opbergplek voor jassen. Dit meubelstuk is eigenlijk heel functioneel. Zo kan Kledingrek Stoer in veel verschillende ruimtes gebruikt worden. De Stoer biedt genoeg ruimte om alle schoenen netjes in op te bergen. Maar ook in de keuken of badkamer staat de Stoer als een echte eyecatcher. In de Styling Sunday legt onze stylist Maria uit hoe u het kledingrek op vier verschillende manieren kunt stylen. Wij hebben in deze blog alvast de 5 leukste kapstokken voor u geselecteerd! 

‹ Vorige
1234...2425