Hoe behandelt u hout?

Wanneer u net een mooi meubelstuk van hout heeft gekocht, wilt u natuurlijk dat het meubelstuk zo lang mogelijk meegaat. Hout is een natuurproduct met een mooie en authentieke uitstraling. In deze blog leggen wij uit hoe u hout het beste kunt behandelen.

De 5 leukste kapstokken

Een kapstok of kledingrek is op veel verschillende manieren te gebruiken. Normaal denkt u al snel aan een opbergplek voor jassen. Dit meubelstuk is eigenlijk heel functioneel. Zo kan Kledingrek Stoer in veel verschillende ruimtes gebruikt worden. De Stoer biedt genoeg ruimte om alle schoenen netjes in op te bergen. Maar ook in de keuken of badkamer staat de Stoer als een echte eyecatcher. In de Styling Sunday legt onze stylist Maria uit hoe u het kledingrek op vier verschillende manieren kunt stylen. Wij hebben in deze blog alvast de 5 leukste kapstokken voor u geselecteerd! 

​8 redenen waarom u in 2019 moet kiezen voor Giga Meubel

We krijgen vaak de vraag waarom Giga Meubel anders is dan alle andere meubelzaken. Dat is een goede vraag waar we graag wat meer over vertellen. In deze blog geven we u acht redenen waarom u moet kiezen voor Giga Meubel. Ook al hopen we dat de meubels voor zich spreken.

GIGA Customerdays van 2018

Bedankt voor alle prachtige foto's van onze meubels in jullie interieurs. Dagelijks zien wij de mooiste woonkamers, kantoren en andere ruimtes voorbijkomen met items van Giga Meubel. De #gigameubel wordt veel gebruikt en wij willen een aantal foto's van onze GIGA Customerdays uit 2018 met jullie delen.

Nieuwe trend: Wild Winter!

Bij Giga Meubel volgen wij alle trends op de voet. Eén van de laatste trends deze winter is de dierenprint, zoals dit hippe luipaardprintje. Wij zijn helemaal verliefd op deze print in combinatie met gouden artikelen en zwarte meubels. In deze blog vertellen wij alles over de trend: Wild Winter.

Styling by Maria: warme kleuren zijn in!

Dé trend van het najaar voor uw interieur: donkere en warme kleuren. Denk hierbij aan bordeauxrood, donkergroen of okergeel. In deze blog legt onze stylist Maria uit hoe u de kleur bordeauxrood gebruikt in uw interieur.

Pakketjesdrukte bij Giga Meubel

Na de pakketjesdrukte van Black Friday, klopte de Sint aan. Nu de goedheiligman in Spanje zit, is de eerste piek van pakketten voorbij. Wij verwachten de komende tijd nog steeds veel pakketten te mogen bezorgen met de komst van de Kerstman.
Bij Giga Meubel doen wij ons uiterste best om alle pakketten tijdig te bezorgen. In deze blog leggen wij uit hoe we dat doen.

5x de functioneelste barkrukken

De barkruk is te vinden in elk restaurant of café, maar ook in de huiskamer is de barkruk een steeds bekender fenomeen. Komt het door de functionaliteit, het nonchalante imago of door het speelse karakter van de kruk? Wij hebben de 5 functioneelste barkrukken voor je geselecteerd.

We brengen licht na Black Friday

We gaan nu echt richting de winter. Buiten is het steeds kouder en donkerder. Daarom brengen we licht en gezelligheid naar binnen na de Black Friday dagen. En het leuke is: we mogen zelfs een coole Urban Interiors® lamp weggeven. Lees snel in de blog hoe jij mee kan doen aan deze actie.

Black Friday is coming...


Vrijdag 23 november en maandag 26 november, hele normale dagen zou je denken. Maar niets is minder waar dit jaar, want Giga Meubel gaat deze dagen stunten tijdens Black Friday en Cyber Monday! Want met de decembermaand voor de deur zijn wat leuke acties helemaal niet verkeerd toch? In deze blog geven we jou een kleine sneak peak in onze Black Friday & Cyber Monday acties!

‹ Vorige
1234...2324