Get The Look!

Giga Meubel staat bekend om de industriële meubels die ze zelf ontwerpen. Op pinterest en instagram zie je veelal de industriële look voorbijkomen. Een stoere trend die veel liefhebbers heeft! Deze week een blog waarbij de Scandinavische en de industriële woontrend met elkaar worden gemixt. Twee tegenpolen van elkaar die perfect met elkaar kunnen worden gecombineerd. Het resultaat mag er zeker zijn, lees je mee?

Als je van hout houdt

 Dit is alweer mijn laatste blog voor Gigameubel. Wat is dat snel gegaan! Ik mocht jullie zo veel vertellen. Lees snel mee met mijn laaste blog en enjoy!


 

Budget interieur

Zit je krap bij kas, maar wil je toch een nieuwe look geven aan je interieur? Ik help je graag op weg! Dit doe ik graag op een bewuste manier: met tweedehands spullen. Lees snel verder!

De Stoere Jongens Kamer Van Miranda

Miranda vierde vandaag de verjaardag van mijn jongste zoon Wessel. Hoe graag ze ook zou willen dat de tijd even stil kon blijven staan, tikt deze helaas gewoon door. Haar kleine jongen wordt dus stiekem steeds een beetje groter en daarom moest ook zijn kamer een beetje worden aangepast. Dit was ze al een tijdje van plan want het kon ook eigenlijk gewoon niet meer. Benieuwd naar deze stoere make-over? Lees snel verder!

Nazomeren met Joke

September is aangebroken… Sommige planten en bomen laten al wat blaadjes vallen, en er liggen hier al weer bulten eikels in de tuin. Met een bouwhelm de tuin in dus. Gelukkig kunnen we onder de overkapping veilig zitten! 

Get The Look!

Giga Meubel staat bekend om de industriële meubels die ze zelf ontwerpen. Op pinterest en instagram zie je veelal de industriële look voorbijkomen. Een stoere trend die veel liefhebbers heeft!


De spiegels van Anne

De spiegel kan verschillende functies hebben in je huis. In de eerste plaats is de spiegel er natuurlijk voor om je look te checken voor je de deur uit gaat. Daarnaast kan de spiegel puur ter decoratie aan de wand gebruikt worden of zelfs als extra lichtbron. Met een spiegel lijkt je ruimte groter en je kan er donkere hoekjes mee uitlichten. De spiegel is dus heel veelzijdig in je interieur!

Monthly Favourites 5x Eye Catcher Open Kasten

Wij zijn verliefd op Open Kasten! Met één van deze Open Kasten haal je zeker eye catcher in huis! Een groot voordeel aan een Open Kast is dat je ze ook super leuk kan aankleden met verschillende accessoires. Wij hebben onze 5 favoriete eye catchers voor jullie op een rijtje gezet! Lees snel onze nieuwe Monthly Favourites blog!!

DIY: Organizer Voor In De Keuken

Organizers voor in de keuken bestaan er in allerlei soorten en maten. Een leuke organizer voor de rondslingerende aluminium- en huishoudfolie kon Linda echter nergens vinden. En daarom besloot ze om er zelf eentje te maken! Ben jij benieuwd hoe zij deze organizer maakt? Lees dan snel deze DIY blog van @LiefsLinda12345!

Get The Look! Licht Industrieel

Op Pinterest en Instagram zie je veelal de industriële look voorbijkomen. Een stoere trend die veel liefhebbers heeft! Deze trend kan je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan en daarom een “Get the look” met een ode aan de industriële look!

‹ Vorige
1234...1819