De kussentjes verslaving van Evelien

“Heb je alweer een nieuw kussentje?” Ik krijg dat zo vaak te horen. Maar ooooh ik ben zo verslaafd aan het kopen van kussens. Zodra ik een winkel binnen loop beginnen al die kussens in mijn ooghoeken te prikken. Lees je mee? Dan vertel ik je alles!
 

Terugblik op de trends van 2017!

Een terugblik op het jaar 2017. Vonden jullie het ook zo’n tof jaar op het gebied van woontrends? Je zag van alles voorbij komen maar uiteindelijk was alles ook heel gaaf met elkaar te combineren.
 

MONTHLY FAVOURITES 5X DE LEUKSTE FAUTEUILS

De perfecte fauteuil is lastig om te vinden. Een fauteuil moet comfortable zitten en een echte eye catcher in het interieur zijn. Om deze keuze wat gemakkelijker te maken hebben wij onze 5 favorite fauteuils voor jullie op een rijtje gezet! Deze maand in de Monthly Favourites: 5x De leukste fauteuils!

Get The Look!

Giga Meubel staat bekend om de industriële meubels die ze zelf ontwerpen. Op pinterest en instagram zie je tegenwoordig dat de retro look helemaal in is, men gaat weer terug naar de jaren ’70 en kiezen massaal voor velvet. Een chique trend waarbij veel gebruik wordt gemaakt van rijke materialen en kleur! Deze week een blog waarbij ik je laat zien hoe jij ook deze look in huis kunt halen! Het resultaat maakt je vrolijk en brengt je terug in de tijd, lees je mee?

Nooit genoeg kaarsen!

Kaarsen, ook van kaarsen kun je er geen genoeg van hebben! De tijd is weer aangebroken om ’s avonds lekker met een plaid en kopje thee op de bank te ploffen. Niets is dan gezelliger om ook alle kaarsen aan te steken. Dit geeft altijd een warm en geborgen gevoel. Maak lekker een kopje thee en lees lekker mee!

Giga Customers

Er komen weer veel geweldige foto's langs met de #gigacustomerday en #GigaMeubel ! Deze week willen wij jullie graag weer inspireren met 4 verschillende stijlen van 4 toffe accounts die de hashtags hebben gebruikt! Daarom deze week weer een Giga Customer Blog. Ben jij benieuwd of jouw foto's er tussen staan? Kijk dan snel met ons mee!

GET THE LOOK!

​Giga Meubel staat bekend om de industriële meubels die ze zelf ontwerpen. Op pinterest en instagram zie je veel interieurs voorbij komen die je direct inspireren. Het liefst zou je “Copy” “Paste” het sfeertje in je huis willen. Weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je er graag bij! Met deze blog help ik jou om de mooiste looks in huis te halen! Deze week een licht interieur. Buiten wordt het al wat donkerder, dus haal het licht maar in huis! Het resultaat mag er zeker zijn, lees je mee?

Herfst in huis met okergeel!

Herfst in huis met okergeel! Deze week een een bijzondere Giga Guest Blogger! Namelijk Sandra van @FINNTAGE!! Sandra heeft haar huis al helemaal herfst & winter klaar gemaakt. Benieuwd naar de Herfst woning van Sandra? Lees dan snel verder!

‹ Vorige
1234...1920