3-zitsbanken

Een 3-zitsbanken voor het hele gezin

Een 3-zitsbank past perfect in een grote woonkamers of een groot kantoor. Deze eye-catcher dien je daarom zorgvuldig te kiezen. Het is belangrijk dat je een driezitsbank kiest waar je jaren plezier van hebt. Gelukkig hebben wij bij Giga Meubel interieurspecialisten die je kunnen helpen bij het kiezen van de perfecte bank. Ook hebben wij een uitgebreid aanbod bankstellen in diverse kleuren en materialen. Bekijk het assortiment van Giga Meubel en bestel makkelijk online! 

Een klassieke Chesterfield bank of moderne bank van Zuiver

Bij Giga Meubel zijn we trots op onze meubels. In onze showrooms kan je de verschillende stijlen met jouw eigen ogen bekijken. Zo hebben wij een klassieke Chesterfield bank of een moderne bank van Zuiver in het assortiment. Afhankelijk van jouw gekozen stijl, kies je de bank die het beste bij jou past. Is een 3-zitsbank toch net iets te groot voor uw ruimte? Kies dan voor een 2-zitsbank of een 2.5-zitsbank

3-zitsbank online bestellen bij Giga Meubel

Een bank naar wens gevonden? Bestel online in onze webshop en geniet bij bestellingen van meer dan € 200,- van de gratis bezorging! Shop in onze webshop of kom langs in één van onze showrooms. Daar kan je proefzitten en als je wilt, de bank direct meenemen. Heb je nog vragen? Bel gerust naar 035 - 879 60 32 of stuur een mail naar info@gigameubel.nl. Wij helpen je graag!