2.5-zitsbanken

Een 2.5-zitsbanken voor net iets meer ruimte

Een 2.5-zitsbank is net wat groter dan een 2-zitsbank en biedt daarom meer mogelijkheden wanneer je jouw ruimte gaat inrichten. Bij een 2.5-zitsbank hoef je niet per se extra zitruimte te creeëren zoals bij een tweezitter. Geen extra stoelen of fauteuils om jouw gasten een plekje te kunnen geven in de woonkamer. Een 2.5-zitsbank staat ook leuk in een werkkamer of slaapkamer. Een extra plek om te relaxen is nooit verkeerd. Bij Giga Meubel vind je genoeg banken die aan jouw wensen kunnen voldoen. Is een 2.5-zitsbank net te klein? Ga dan voor een 3-zitsbank of wil je jouw ruimte optimaal benutten? Kies dan een hoekbank. Bekijk het assortiment en kies de bank die bij jou en jouw woonwensen past! 

Gezellig tussenmaatje: de 2.5-zitsbank

Wanneer een 2-zitsbank te klein is voor jouw woonsituatie, kan je kiezen voor een 2.5-zitsbank. Dit is een gezellig tussenmaatje en is verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en materialen. Populair zijn de banken met een vintage look en banken met een luxe stof, zoals velvet. Beide vind je bij Giga Meubel! 

2.5-zitsbank online bestellen bij Giga Meubel

Een bank naar wens gevonden? Bestel online in onze webshop en geniet bij bestellingen van meer dan € 200,- van de gratis bezorging! Shop in onze webshop of kom langs in één onze showrooms. Daar kan je proefzitten en als je wilt, de bank direct meenemen. Heb je nog vragen? Bel gerust naar 035 - 879 60 32 of stuur een mail naar info@gigameubel.nl. Wij helpen je graag!