Sidetables

Sidetable

De tafel is het middelpunt van elk huishouden, hier wordt alles besproken en zit je gezellig bij elkaar. Doordat Giga meubel verschillende stijl tafels aanbied is er voor iedere kamer wat te vinden tegen scherpe prijzen. De tafels zijn gemaakt van diverse materialen zoal steak, grenen, hardhout, eiken, metaal, botenhout en hout zodat er voor iedereen een oplossing is.

Soorten tafels

Elke tafel is weer anders en wordt door iedereen anders gebruikt. De eettafels, salontafels, bureautafels, bijzettafels, sidetables en overige tafels in alle verschillende vormen van vierkant tot aan rond. Met name tafels en salontafels maar ook de sidetables die er industrieel uitzien kan gezegd worden dat deze zijn eigen identiteit heeft. Of je nu een witte, grijze, zwarte of houten tafel koopt, iedere exemplaar is weer anders.

Robuuste sidetable

Steeds vaker zie je dat oude meubels herleven. Zo vindt je bij Giga Meubel verschillende stijlen aan meubels. Naast landelijke, industriele en lifestyle meubelen vindt je er ook vintage en retro tafels. Alle tafels bij ons zijn aangepast aan de moderne woonwens van nu en de trend van deze tijd.

Meer informatie

Wil je inspiratie opdoen, kom dan gezellig langs in een van onze showrooms of bel naar 0344-612635 voor meer informatie over de diverse tafels. De interieur specialisten van Giga Meubel staan voor u klaar. Door dat wij zelf onze meubelen importeren en ontwerpen kunnen wij deze tegen scherpe prijzen aanbieden.