Sidetables

Sidetable

Een sidetable is de ideale tafel voor in de gang of hal. Sidetables zijn slank en ze staan niet in de weg. Je kunt een aantal spullen makkelijk van je afwerpen wanneer je binnenkomt of naar buiten gaat. Denk aan huissleutels, de hondenriem en andere belangrijke spullen. Sidetables kunnen ook leuk gecombineerd worden met een fauteuil om een extra hoek te creëren in je huis. Door de vele gebruiksmogelijkheden is de sidetable een stijlvolle variant van de opbergdoos. Giga Meubel heeft een groot aantal sidetables in het assortiment.

Soorten sidetables

Dat een sidetable ontzettend handig is, weet je nu denk ik wel. Maar welke stijl past alleen bij jou? Ga je voor een marmeren sidetable of kies je liever een stoerder exemplaar? Dan is een industriële of robuuste sidetable geschikt voor jouw interieur. Deze sidetables zijn van hout en metaal. Dit brengt een stoer en stevig karakter met zich mee. Daarnaast zijn sidetables leuk te combineren met verschillende woonstijlen. Dit geeft een speels effect.

Sitetables combineren

Naast enkele sidetables biedt Giga Meubel ook sidetables aan die per set worden verkocht. Deze sidetables zijn gemaakt in dezelfde stijl maar verschillen net iets van elkaar. Deze sidetables zijn mooi in combinatie, maar zouden ook verdeeld kunnen worden over ruimtes.

Meer informatie

Heb je een sidetable naar wens gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je inspiratie opdoen? Kom dan gezellig langs in een van onze showrooms of bel naar 0344-612635 voor meer informatie over de sidetables. De interieur specialisten van Giga Meubel staan voor u klaar. Door dat wij zelf onze meubelen importeren en ontwerpen kunnen wij deze tegen scherpe prijzen aanbieden.