Stoelen

Stoelen

Ben je opzoek naar een mooi zitmeubel voor in huis? Dan heeft Giga Meubel de oplossing. Wij hebben voor elke kamer prachtige zitmeubelen in verschillende woonstijlen. Wij verkopen landelijke, lifestyle maar ook industriële en vele andere stoelen en fauteuils deze zullen mooi staan in jouw leefomgeving.

Eetkamerstoelen

Giga Meubel heeft veel verschillende soorten stoelen. Naast gewone eetkamerstoelen hebben wij ook metalen stoelen, horeca meubilair en tuinstoelen voor buiten. Deze zitmeubels zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen zowel opgehaald worden als worden bezorgd. De bezorging van de zitmeubels zijn gratis boven een aankoopbedrag van € 200,-.

Verschillende soorten stoelen

De stoel is ondenkbaar in elke woning en ze worden gemaakt van verschillende materialen. Zo heeft Giga Meubel fauteuils die gemaakt zijn van leer, hout, metaal en hout. Er zijn diverse stijlen die je ook in jouw woonkamer kunt neerzetten zoals de landelijke, vintage, moderne en industriële style.

Meer informatie en stoelen bestellen bij Giga Meubel

Heb je nog vragen over de stoelen of andere interieur vragen dan staan wij voor je klaar. Je kunt dan contact opnemen met 035 - 303 49 85 of je kunt langskomen in een van onze showrooms.