Buitenbanken

Prachtige buitenbanken 

Zoek je een bank voor buiten? Dan heeft Giga Meubel de oplossing. Doordat wij onze buitenbanken zelf importeren, kan je bij ons jouw bank zelf samenstellen. In de zomer wil je lekker relaxen in jouw tuin of onder de veranda. En dat doe je natuurlijk met een fijne buitenbank van Giga Meubel. Deze prachtige fauteuils en buitenbanken zijn een ware trend voor in jouw tuin of onder de veranda. De loungebanken en stoelen zijn van stof en zijn geschikt om het hele seizoen gewoon buiten te laten liggen. Zo heb je er geen omkijken naar, maar kan je iedere dag heerlijk relaxen. 

Loungebanken voor in de tuin of in huis

Loungebanken bieden een optimaal zitcomfort en maken jouw tuin nog sfeervoller. Ze zijn geschikt voor buiten in de tuin, maar ook in de woonkamer of op het balkon doen ze het goed. Giga Meubel heeft veel verschillende soorten banken. Deze luxe outdoorbanken zijn in onze showroom te bezichtigen en kunnen zowel opgehaald als bezorgd worden. 

Typische buiten bankstellen

De banken zijn gemaakt om het hele jaar buiten te staan en worden geleverd met een hoes. De hoes zorgt ervoor dat bijvoorbeeld vogelpoep niet op jouw luxe tuinbank komt. Dat de banken buiten kunnen blijven staan is een handige bijkomstigheid in het klimaat in Nederland. Zo kun je op een mooie herfstdag ook nog genieten van jouw bank. Deze banken kan je ook goed bij een zwembad plaatsen.

Buitenbank online bestellen bij Giga Meubel

Bij Giga Meubel ben je aan het juiste adres voor buitenbanken van de beste kwaliteit. Tevens profiteer je altijd van de laagste prijsgarantie. Shop in onze webshop of kom langs in één van onze showrooms. Daar kan je proefzitten en als je wilt, de bank direct meenemen. Heb je nog vragen? Bel gerust naar 035 - 879 60 32 of stuur een mail naar info@gigameubel.nl. Wij helpen je graag!