Schommelstoelen

Schommelstoelen 

Niets is fijner dan helemaal tot rust komen in een zacht wiegende schommelstoel. Bestel jouw favoriete model nu direct online bij Giga Meubel. Bij Giga Meubel vind je een uitgebreid assortiment stoelen. Van grote fauteuils en moderne egg chairs tot sierlijke vlinderstoelen en klassieke schommelstoelen. Bij Giga Meubel vind je gegarandeerd een stoel naar jouw wens. Bestel jouw schommelstoel nu direct online en profiteer van onze snelle levertijd. 

Schommelstoel voor in de slaapkamer

De schommelstoel is ideaal voor de slaapkamer of kinderkamer. Zo leest je, zacht wiegend in de schommelstoel, een goed boek of een leuk tijdschrift. Maar ook in de woonkamer staat het item gegarandeerd op zijn plek. De stoel is verkrijgbaar in verschillende materialen en modellen. Kies je een klassiek, houten model van Madam Stoltz of ga je toch liever voor een stoffen model van BePure? Bij Giga Meubel vind je zeker een geschikt model. Een schommelstoel past in vrijwel elk interieur; van een Scandinavische huisstijl tot een landelijk interieur. 

Schommelstoelen online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een schommelstoel naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van € 200,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze schommelstoelen of ben je benieuwd naar onze overige meubels en woonaccessoires? Neem dan een kijkje in een van onze showrooms of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.