Ladekast

Een ladekast kopen bij Giga Meubel

Bij Giga Meubel hebben we altijd de mooiste ladekasten op voorraad. Met 1200 m2 aan winkeloppervlakte heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar jouw wens in te richten. Je kan jouw ladekast natuurlijk ook heel gemakkelijk online bestellen.

Ladekasten - van vintage tot een industriële look

De ladekasten van Giga Meubel zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en verschillende stijlen. Ga je voor een vintage look die past bij de rest van jouw woonkamer of wil je een strakke moderne look?

Een ladekast - functioneel en stijvol

Met een ladekast heb je een handig meubel waarin je jouw persoonlijke spullen kwijt kan, maar waarmee je jouw kamer ook een bijzondere stijl kan geven. Als dit toch niet helemaal is wat je zoekt, bekijk dan onze andere kasten. We hebben onder andere buffetkasten en opbergkasten.

Dressoirs online bestellen of in de winkel halen

Je kan een ladekast heel gemakkelijk online bestellen, wij hebben altijd een ruime voorraad. Daarnaast is bezorging vanaf € 200,- is gratis. Je kan natuurlijk ook langskomen bij één van onze winkels om al onze producten van dichtbij te bekijken.

Meer informatie

Soms wil je als klant een ladekast met eigen ogen zien voordat je een aankoop doet. Giga Meubel heeft twee winkel waar je al de producten ook zelf kan zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om u te helpen met de keuze van de juiste buffetkast. Wanneer je direct vragen hebt dan kan je bellen naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.