Riviera Maison

Helaas, er zijn geen resultaten gevonden voor deze categorie.

Rivièra Maison 

Wanneer u aan Rivièra Maison denkt, dan denkt u aan gezelligheid, warmte en genieten. Dat is wat de prachtige producten van Rivièra Maison uitstralen. De unieke, en telkens vweer verassende collecties, worden gebasseerd op de landelijke provance, maar ook op de stoere werkeldsteden. Dit geliefde, Nederlandse merk biedt u stoere producten met een landelijk tintje. Van meubels tot accessoires, het eigentijdse en karakteristieke merk is perfect voor ieder woonkamer, keuken of slaapkamer. Met haar natuurlijke en frisse kleuren, is het merk overal te combineren. Laat u nu inspireren door het stijlvolle Rivièra Maison!

Karakteristieke meubels

Veel meubels van Rivièra Maison worden met de hand gemaakt. De collecties worden gemaakt met de grootste zorg en oog voor detail. Ruwe en natuurlijke meubels met opvallende details. Door het gebruik van natuurlijke materialen krijgen de producten een unieke en authentieke uitstraling. Rivièra Maison staat voor 'Perfectly Imperfect'. Handgemaakte producten, die allemaal uniek zijn en soms misschien een beetje verschillend. Dat geeft het feel good gevoel bij deze prachtige collectie. 

Landelijke woonaccessoires

Niet alleen de meubels van Rivièra Maison hebben de sfeer van het zonnige Frankrijk meegekregen. Ook de woonaccessoires stralen één en al genieten uit. Het brede assortiment woonaccessoires biedt werkelijk alles waar u naar op zoek bent. Van klokken tot kapstokken en van keukenaccessoires tot producten voor de badkamer. De producten zijn gemakkelijk te combineren. In een landelijk of juist industrieel interieur, Rivièra Maison is een goede keuze! 

Rivièra Maison online bestellen bij Giga Meubel

U bestelt de producten van Rivièra Maison nu gemakkelijk online in onze webshop. Geniet zo van onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Bij besteding van 200 euro of meer, bezorgen wij uw bestelling helemaal gratis! Wilt u graag nog meer inspiratie op doen? Neem dan eens een kijkje op onze blog! Hier vindt u verschillende tips en tricks voor in huis en tuin.