Kabinetkasten

Kabinetkast

Om de juiste kabinet kast te vinden moet je weten wat er past in jouw interieur en welke stijl jou aanspreekt. Met een kabinet kast haal je een meubelstuk in huis dat overal bij past. Bij Giga Meubel hebben wij kabinetkasten van hout en kabinetkasten van metaal in huis. Ga je voor een stoere look met een industriële kabinetkast of juist een klassieke look met een kabinetkast van hout? Of je nu een kabinet kast met lades zoekt of een moderne kabinetkast - bij Giga Meubels hebben we allerlei verschillende kabinet kasten. Bekijk ons assortiment en vind de kabinet kast die bij jou past!

De kabinetkast - een origineel meubelstuk

Een kabinetkast kun je vullen met servies, kookboeken en andere spullen. Een kabinetkast met deuren beschermt je borden en glazen tegen stof. Een open kabinetkast met een speciaal gedeelte voor wijnflessen geeft een moderne uitstraling aan je woning. Je kunt onze kabinetkasten online bestellen of in één van onze winkels komen bekijken. Onze adviseurs helpen je graag bij jouw zoektocht naar de beste kabinet kast!

Kabinet kast online kopen bij Giga Meubel

Je kunt onze kabinetkasten gemakkelijk online bestellen. Wij hebben kabinet kasten in diverse stijlen zoals klassiek en industrieel. Je kunt langskomen bij één van onze winkels om al onze producten te bekijken. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen.

Bezoek onze showroom in Soest of in Antwerpen

Bezoek één van onze showrooms om onze kabinetkasten in verschillende stijlen te bekijken. Onze interieurspecialisten zijn tot jouw beschikking om je te helpen bij het vinden van een geschikte kabinetkast. Bestel je liever een kabinetkast online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.