Klantenservice

Op dit moment is het erg druk bij de klantenservice van Giga Meubel. Hierdoor kan het voorkomen dat wij je niet de snelheid en service kunnen bieden, die je van ons gewend bent. Bedankt alvast voor je begrip en geduld. Heb je een vraag over bestelling, voorraad of producten?

Kijk dan bij veelgestelde vragen en op de website. 

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag met betrekking tot Giga Meubel? Bekijk dan onze pagina met antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Heb jij een opmerking en/of klacht over de aankoop die je onlangs hebt gedaan bij Giga Meubel? Meld deze dan binnen 8 dagen na het ontvangen van je product. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk per mail contact met je op.

Openingstijden klantenservice

Binnen de openingstijden van onze klantenservice kun je contact van ons verwachten. In verband met de huidige situatie, kan het zijn dat je ons minder snel te pakken krijgt. We raden je aan om gebruik te maken van onze chat, een mail te sturen of onze pagina met de veelgestelde vragen te bezoeken. 

Per chat:

Onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden via de chat. Je kunt met ons chatten via de chat-knop rechtsonder op www.gigameubel.nl.

Per e-mail:

Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 19:30 uur.

Per telefoon:

Maandag van 13:00 tot 17:00 uur.

Dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Invulformulier

Gegevens

Afbeeldingen

* Verplichte velden