Boekenkasten

Boekenkasten

Om de juiste boekenkast te vinden moet je ontdekken welke stijl jou aanspreekt en wat er past in jouw interieur. Ga je voor een robuuste en stoere boekenkast? Kies dan voor een industriële boekenkast of robuuste boekenkast. Of houd je juist van zachte en lichte tinten met strakke vormen? Kijk dan bij onze ruime collectie aan Scandinavische boekenkasten. Bij Giga Meubel vind je boekenkasten in verschillende soorten en formaten, zoals boekenkasten met lades, boekenkasten met deuren en open boekenkasten. Bekijk ons diverse assortiment en kies de boekenkast naar jouw wens!

Een open boekenkast als decoratie

Een boekenkast is tegenwoordig veel meer dan alleen een opslagplaats voor boeken. In een open boekenkast kun je leuke accessoires plaatsen zoals fotolijstjes, planten en servies om jouw interieur uniek te maken. Een boekenkast met deuren is perfect als je gaat voor een opgeruimd interieur. Met een zwarte boekenkast kun je echt een statement maken. Wist je dat zwarte accenten in je interieur een woontrend van de laatste tijd is? Laat je inspireren bij Giga Meubel!

Bezoek onze showroom of bestel jouw boekenkast online

Vaak wil je als klant de kasten met eigen ogen zien en dat is natuurlijk geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze boekenkasten in verschillende stijlen te zien. Daar zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Bestel je liever jouw kast online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Groot assortiment boekenkasten op voorraad

Giga Meubel heeft een grote voorraad waardoor veel meubels die direct leverbaar zijn. Diverse stijlen zoals robuust, industrieel en Scandinavisch staan in onze showroom. Daarnaast heeft Giga Meubel andere meubels die voor comfort en uitstraling zorgen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen!