Dressoirs

Dressoir

Een dressoir kopen bij Giga Meubel

Om de juiste dressoir kast te vinden moet je weten welke stijl jou aanspreekt en wat er past in jouw interieur. Dressoirs zijn lage opbergmeubelen met bovenop de kast nog ruimte is voor decoratie, zoals schilderijen, planten en fotolijstjes. Ga je voor een houten dressoir of juist een industriële dressoir van staal? Houd je van een moderne stijl of past een dressoir met een vintage look bij jou? Bij Giga Meubels vind je dressoirs in verschillende soorten en formaten, zoals dressoirs met klapdeuren en open dressoirs. Bekijk ons assortiment en kies de dressoir naar jouw wens!

Van een industrieel dressoir tot een vintage dressoir

Bij Giga Meubel vind je allerlei dressoirs in verschillende stijlen, maten, kleuren en verschillende prijsklassen. Een dressoir kun je goed gebruiken als extra opberg meubel in je woonkamer, slaapkamer en studeerkamer. Wij hebben dressoirs met laden en dressoirs met openslaande deuren. Ben je op zoek naar iets anders dan een dressoir? We hebben verschillende soorten kasten, waaronder tv-meubels, kabinet kasten en boekenkasten.

Dressoirs online bestellen

Je kunt onze dressoirs gemakkelijk online bestellen. Wij hebben altijd een ruime voorraad en vanaf 50,- is de bezorging gratis. Voor betaalbare luxe ga je naar Giga Meubel! Wij hebben dressoirs in diverse stijlen zoals vintage, retro en sixties. Je kunt langskomen bij één van onze winkels om al onze producten te bekijken. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen.

Bezoek onze showroom

Vaak wil je als klant de kasten met eigen ogen zien en dat is natuurlijk geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze dressoirs in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Bestel je liever jouw dressoir online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.