Dressoir

Een dressoir kopen bij Giga Meubel

Voor betaalbare luxe ga je naar Giga Meubel, want daar vind je dressoirs in alle soorten en maten. Met 1200 m2 aan winkeloppervlakte heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar jouw wens in te richten.

Dressoirs - perfect in uw huiskamer

Met een dressoir heb je een meubel te pakken waarop je jouw spullen kwijt kan, maar waarmee jouw huiskamer niet direct enorm gevuld lijkt. Dressoirs zijn vaak lage opbergmeubelen die ervoor zorgen dat er boven de de kast nog genoeg ruimte is voor andere decoratie, bijvoorbeeld schilderijen of foto's.

Industriële of vintage dressoirs

Onze dressoirs zijn beschikbaar in beschikbaar in verschillende stijlen, maten, kleuren en verschillende budgetten. We hebben dressoirs met laden, met verschillende verdiepingen of dressoirs met klapdeurtjes. Wil je eens iets anders dan een dressoir. We hebben heel veel verschillende soorten kasten, waaronder kabinetkasten en boekenkasten.

Dressoirs online bestellen of in de winkel halen

Je kan onze dressoirs heel gemakkelijk online bestellen, wij hebben altijd een ruime voorraad en vanaf € 200,- is bezorging gratis. Je kan natuurlijk ook langskomen bij één van onze winkels om al onze producten uitgebreid te bekijken.

Meer informatie

Soms wil je als klant de producten met eigen ogen zien voordat je een aankoop doet. Giga Meubel heeft twee winkels waar je al de producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen met de keuze van de juiste buffetkast. Wanneer je direct vragen hebt dan kan je bellen naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.