Bezorging

Na het plaatsen van een online bestelling nemen wij contact met je op per e-mail voor de status van je bestelling en de levermogelijkheden.

Pakketten, die binnen de pakketdienst van DPD of PostNL passen, verzenden we binnen 1 tot 3 werkdagen, mits voorradig*. Je ontvangt op het moment van verzending een track-and-trace code.

Bezorging in Nederland

Bestellingen van boven de € 50,- bezorgen we gratis in Nederland, mits voorradig*. Dit tarief geldt voor heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Leveringen hiervoor zijn in overleg. Voor bestellingen onder de € 50,- rekenen wij bezorgkosten. Dit is afhankelijk van de grootte van het product. De bezorgkosten staan vermeld bij de bestelling.

Bezorging naar België en Duitsland

Voor bestellingen naar België en Duitsland rekenen wij bezorgkosten, mits voorradig*. De kosten zijn afhankelijk van de grote van het product. De bezorgkosten staan vermeld bij de bestelling. De levering van de bestelling zal in overleg gaan per mail. 

Gratis bezorging op basis van drempelservice (Nederland)

Onze bezorgdienst levert alle producten boven de € 50,- gratis thuis af. Onze bezorgdienst op basis van drempelservice levert niet binnen en alleen op de begane grond.

Afhalen

Het is ook mogelijk om de bestelling op te komen halen in ons distributiecentrum in Barneveld. Afhalen kan alleen op afspraak van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16:00 uur. Let op: Bij afhalen dient de (kopie) verkooporder als bewijs meegenomen te worden. Voor het maken van een afspraak kan je contact opnemen met de medewerkers van onze bezorgdienst via bezorging@gigameubel.nl.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Wanneer je een bestelling geplaatst hebt en deze toch nog wilt wijzigen, raden wij aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Je kunt zelf je contact- en leveringsgegevens aanpassen in Mijn account, zolang je bestelling nog niet uit ons depot vertrokken.

* Mits voorradig aangegeven in de status in de mail.