Fauteuils

Fauteuils 

Een grote en luxe fauteuil mag niet in jouw woonkamer ontbreken. Bestel jouw favoriete fauteuil nu online bij Giga Meubel. Bij Giga Meubel vind je een uitgebreid assortiment stoelen. Of je nu op zoek bent naar een zachte, functionele fauteuil of een echte eye-catcher. Bij Giga Meubel ben je aan het goede adres! Bestel jouw fauteuil direct online en profiteer van onze snelle levertijd. 

Aviator fauteuil of retro fauteuil

Een grote fauteuil is het perfecte plekje om 's avonds in weg te kruipen, er een goed boek te lezen of te genieten van een goed wijn. Ben je op zoek naar een stoer, indrustrieel model? Kies dan voor een leren fauteuil. Zo is het item direct de eye-catcher in jouw interieur. Kijk ook eens bij onze aviator fauteuils. Deze zijn gebaseerd op stoelen uit vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog. Houd je meer van een klassieke of moderne stijl? Ga dan voor een zachte, stoffen variant. Waar je ook voor kiest, met een fauteuil geniet je gegarandeerd van heerlijk zitcomfort. 

Fauteuils online bestellen bij Giga Meubel 

Wanneer je een fauteuil naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van € 200,- of meer. Wil je graag meer informatie over onze fauteuils of ben je benieuwd naar onze overige meubels en woonaccessoires? Neem dan een kijkje in een van onze showrooms of neem contact met ons via info@gigameubel.nl