Poefen

Krukjes en poefjes

Bestel poefjes bij de meubelzaak met de laagste prijs garantie: Giga Meubel. Bekijk ons aanbod online of bezoek onze showroom in Soest of Wommelgem. Met een veelzijdig aanbod eigentijdse meubels vind je bij ons altijd wat je zoekt.

Poefjes in alle soorten en maten

Poefjes zijn ideale meubels voor in de woonkamer maar ook in de slaapkamer zijn ze ideaal. Een poef is een prima afwisseling voor een stoel met rugleuning, maar is oorspronkelijk bedoeld als voetensteun. We hebben poefjes in alle soorten en maten, passend bij ieder interieur. Daarnaast kan je een poef mooi combineren met een bank, stoel of tafel. Heb je hulp nodig bij het plaatsen van de poef in jouw interieur? Vraag onze interieurstylisten om hulp! 

Meer informatie en contact

Poefjes bestel je makkelijk direct online via onze webshop. Maak een account aan en vul jouw gegevens in. Op deze manier verloopt het online winkelen nog sneller. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 035 879 6032. Houd je van koopjes? Bekijk dan onze aanbiedingen en laat je verrassen door extra veel korting op meubels van topkwaliteit.