Garantie

Garanties CBW-erkend

Giga Meubel hanteert CBW-erkende garanties met erkenningsregeling van drie garanties:

  1. 2 jaar (afbouwende) productgarantie
  2. Een nette aanbetalingsregeling
  3. Onpartijdige klachtafhandeling

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Giga Meubel biedt graag deze zekerheid. Wij hanteren de algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die van belang zijn wanneer je een aankoop doet. De regels gaan over (aan)betalen, levertijden, leveringen, vervoer en garantie.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere winkels. Ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan is er een aanbetalingsregeling*. Daarnaast bieden ze een extra productgarantie. Mocht je een klacht hebben en er samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie. De onpartijdige geschillencommissie zorgt gegarandeerd voor een passende oplossing

* Gaat een CBW-erkende winkel failliet? Dan heb je recht op een vervangend product. Er wordt geen geld uitgekeerd. Het bedrag dat aanbetaald is, wordt in mindering gebracht met een maximum van 25%.

Hier vind je meer informatie over de exacte regeling, beperkingen en werkwijze van de CBW-erkende voorwaarden voor woonwinkels.