By-Boo

By-Boo

Industrieel design van Nederlandse bodem! Sinds 2013 ontwerpt By-Boo stoere, industriële meubels en accessoires die net even anders zijn. By-Boo speelt met huidige trends en geeft hun eigen twist aan bekende ontwerpen. Van kleurrijk tot neutraal, van stoer en robuust tot zacht en warm. By-Boo weet je steeds weer te verassen met innovatieve ontwerpen. 

By-Boo Meubels 

De meubels van By-Boo zijn stijlvol en Industrieel. De stoere krukjes en robuust houten tafels zijn gemakkelijk met verschillende woonstijlen te combineren. Is je interieur modern, klassiek of een verzameling van meerdere stijlen door elkaar heen? Ook dan passen de meubels van By-Boo prima bij je bestaande interieur. Met By-Boo geef je je woning een stoere en industriële look!

By-Boo Accessoires 

Ook biedt By-Boo je een ruim assortiment woonaccessoires. Neem bijvoorbeeld een een kijkje bij de vloerkleden van By-Boo. Je  kunt kiezen uit alle soorten en maten vloerkleden. Combineer dit met leuke, bijpassende kussens en je woonkamer is helemaal compleet!

By-Boo online bestellen bij Giga Meubel

Bij Giga Meubel bestel je de producten van By-Boo gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Wij bezorgen je bestelling helemaal gratis bij een bestelling vanaf 50,-!