By-Boo

By-Boo

Industrieel design van Nederlandse bodem! Sinds 2013 ontwerpt By-Boo stoere, industriële meubels en accessoires die net even anders zijn. By-Boo speelt met huidige trends engeeft hun eigen twist aan bekende ontwerpen. Van kleurrijk tot nautraal, van stoer en robuust tot zacht en warm. By-Boo weet u steeds weer te verassen met innovatieve ontwerpen. 

By-Boo Meubels 

De meubels van By-Boo zijn stijlvol en Industrieel. De stoere krukjes en robuust houten tafels zijn gemakkelijk met verschillende woonstijlen te combineren. Is uw interieur modern, klassiek of een verzameling van meerdere stijlen door elkaar heen? Ook dan passen de meubels van By-Boo prima bij uw bestaande interieur. Met By-Boo geeft u uw woning een stoere en industriele look!

By-Boo Accessoires 

Ook biedt By-Boo u een ruim assortiment woonaccessoires. Neem bijvoorbeeld een een kijkje bij de vloerkleden van By-Boo. U  kust kiezen uit alle soorten en maten vloerkleden. Combineer dit met leuke, bijpassende kussens en uw woonkamer is helemaal compleet!

By-Boo online bestellen bij Giga Meubel

Bij Giga Meubel bestelt u de producten van By-Boo gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Wij bezorgen u bestelling helemaal gratis bij een bestelling van 200 euro of meer!