Retour & Klachtafhandeling

Twijfels over u online aankoop of toch niet helemaal tevreden?

Bij Giga Meubel loop je geen enkel risico. Voor elk online besteld product geldt een bedenktermijn van 10 werkdagen. De eerste dag gaat in op het moment dat je bestelling bij je is geleverd. Wij adviseren de verzenddoos en de originele verpakking voorzichtig open te maken, omdat je deze weer moet gebruiken voor het retourneren.

Voor een snelle en correcte afhandeling van een retour, is het belangrijk dat je onderstaande retourformulier (online bewerkbaar) volledig invult en meestuurt.  

Download retourformulier

Het retourproduct moet in nieuwstaat worden aangeboden en aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Retourformulier is volledig ingevuld en zit in de verpakking/doos

  • Een kopie van de pakbon/factuur mee te sturen in het pakket

  • Het product te voorzien van bescherming voor transport (originele verpakking)


Retourneren is mogelijk naar het onderstaande retouradres. Ook grote producten kunnen hier geretourneerd worden. LET OP: Dit is niet het adres van de showroom maar van ons distributiecentrum. Hier retourneren kan alleen op afspraak van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 tot 17.00 uur.

Giga Meubel Distributiecentrum
Gelreweg 24
3771 AL Barneveld

Voor kleinere pakketten is het mogelijk deze door een pakketdienst naar ons retour te sturen. Grotere pakketten kunnen door onze eigen bezorgservice opgehaald worden. LET OP: Houd er rekening mee dat de verzendkosten van een retour voor eigen rekening komen en je zelf verantwoordelijk bent voor het vervoer van het product en het aanvragen hiervan.

Je kunt een product niet retourneren als deze niet aan de gestelde voorwaarden voldoet. Houd er rekening mee dat de betalingsplicht van de bestelling blijft bestaan. Neem in geval van twijfel contact met ons op. Zodra wij de retouraanvraag hebben verwerkt en het retourproduct hebben ontvangen, storten wij het bedrag binnen tien werkdagen terug op je rekening. 

Klachtafhandeling

Bij Giga Meubel verwerken wij je bestelling ten alle tijden met de grootst mogelijke zorg. Mocht je toch op- en/of aanmerkingen of een klacht hebben, dan kun je dit tot uiterlijk 5 werkdagen na levering per mail melden via: klantenservice@gigameubel.nl.

Retourformulier

Gegevens (1)

Gegevens (2)

Producten

* Verplichte velden