Retour & Klachtafhandeling

Twijfels over u online aankoop of toch niet helemaal tevreden?

Bij Giga Meubel loop je geen enkel risico. Voor elk product geldt een bedenktermijn van 10 werkdagen. De eerste dag gaat in op het moment dat je bestelling bij je is geleverd. Wij adviseren de verzenddoos en de originele verpakking voorzichtig open te maken, omdat je deze weer moet gebruiken voor het retourneren. 

Het retourproduct moet in nieuwstaat worden aangeboden en aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Retourformulier is volledig ingevuld en zit in de verpakking/doos

  • Een kopie van de pakbon/factuur mee te sturen in het pakket

  • Het product te voorzien van bescherming voor transport (originele verpakking)

  • LET OP: Bij het niet correct kunnen afleveren worden er kosten in rekening gebracht


Retourneren is mogelijk naar het onderstaande retouradres. Dit is niet het adres van de showroom, maar van ons distributiecentrum.
U dient een Retourformulier in te dienen. Ga naar Retourformulier

Giga Meubel Distributiecentrum
Gelreweg 58
3771 AL Barneveld

LET OP: Houd er rekening mee dat de verzendkosten van een retour voor eigen rekening komen en je zelf verantwoordelijk bent voor het vervoer van het product en het aanvragen hiervan. 
Voor kleine pakketten is het mogelijk deze door een pakketdienst naar ons retour te sturen. 

Grote pakketten kunnen door onze eigen bezorgservice opgehaald worden. Ook kunnen grote producten geretourneerd worden naar ons distributiecentrum. Retourneren voor grote producten kan alleen op afspraak van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 16.00 uur.

Je kunt een product niet retourneren als deze niet aan de gestelde voorwaarden voldoet. Houd er rekening mee dat de betalingsplicht van de bestelling blijft bestaan. Neem in geval van twijfel contact met ons op. Zodra wij de retouraanvraag hebben verwerkt en het retourproduct hebben ontvangen, storten wij het bedrag binnen tien werkdagen terug op je rekening. 

Retourkosten

Ben je niet helemaal tevreden over je bestelling? Geen probleem, bij Giga Meubel mag je je bestelling binnen 10 werkdagen retour sturen. Het pakket kan in zijn originele verpakking retour gestuurd worden naar ons distributiecentrum. Voldoet het teruggestuurde pakket niet aan de eisen dan zijn de kosten voor rekening van de klant. Via onderstaande linkjes vind je jouw dichtstbijzijnde locatie:

Wij hanteren de volgende prijzen:

Retourkosten*

Producten

€7,50 t/m €13,50

Pakketservice: accessoires, stoelen en kleine salontafels.

€50,00 - €75,00

Tafels en kasten die niet mee kunnen met pakketservice.

€100,00

Grote kasten zoals Ingeborg, Lotte, Marcia.

 

*LET OP dit zijn richtprijzen afhankelijk van de vervoerder.

Bij akkoord van de algemene voorwaarden stem je met deze eisen in.

Klachtafhandeling

Bij Giga Meubel verwerken wij je bestelling ten alle tijden met de grootst mogelijke zorg. Mocht je toch op- en/of aanmerkingen of een klacht hebben, dan kun je dit tot uiterlijk 5 werkdagen na levering per mail melden via: klantenservice@gigameubel.nl.