Eetkamerbanken

Eetbank

Een eetbank kopen bij Giga Meubel 

Ben je op zoek naar mooie eetbank? Voor eigentijdse eetbanken ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres! In ons assortiment vind je onder andere eetbanken van leer, eetbanken van hout en eetbanken van stof. Heb je een mooie, lange eettafel gevonden en ben je nog op zoek naar een gave eetbank? Wij hebben eetbanken in diverse stijlen in onze collectie. Bekijk ons aanbod en vind de eetbank naar jouw wens! 

De juiste eetbank voor bij jouw eettafel

Het kan een lange zoektocht zijn naar een perfecte eetbank voor bij jouw eettafel. Gelukkig hebben we bij Giga Meubel veel verschillende eetbanken in diverse stijlen in ons assortiment, waardoor je de eetbank kunt vinden die bij jouw persoonlijke smaak past. Het is tegenwoordig helemaal in om een eetbank te gebruiken bij de eettafel. Door aan de andere kant van de tafel eetkamerstoelen te plaatsen, creëer je een speels effect. Ben je weg van een industriële woonstijl? Dan hebben wij mooie industriële eetbanken voor jou! Met een leren eetbank of een houten eetbank geef je een stoere draai aan jouw eetgedeelte. 

Industriële eetbank voor elk interieur

Tegenwoordig zijn industriële meubels niet meer weg te denken uit een hedendaags interieur. In ons assortiment hebben wij hebben mooie industriële eetbanken, zoals cognac eetbanken en eetbanken van koeienhuid, ook voor de horeca. Om een speels effect te geven kun je ervoor kiezen om een industriële eetkamerbank met velvet eetkamerstoelen te combineren. Wij bieden diverse eetkamerstoelen in verschillende maten met diverse materiaalsoorten aan. Hou je ervan om verschillende stijlen te combineren? Bekijk ons assortiment en laat de interieurstylist in je los!

Bestel een eetbank online bij Giga Meubel

Vaak wil je als klant de eetbanken voor bij de keukentafel met eigen ogen zien en dat is geen probleem. Giga Meubel heeft showrooms en interieurwinkels op twee locaties in Soest en in Wommelgem waar je al onze producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot je beschikking om je te helpen met de keuze van de juiste meubels. Wanneer je direct vragen hebt dan kan je bellen naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 303 49 85.