Loungebanken

Loungebanken om te relaxen

Een nieuwe loungebank koop je niet elke dag. Een bank van goede kwaliteit gaat jaren mee en om echt te kunnen profiteren van jouw keuze, moet je over een aantal zaken nadenken. Welke opstelling past het beste in jouw ruimte? Welke stijl en welke bekleding vind je mooi? De loungebanken van Giga Meubel zijn leverbaar in verschillende opstellingen. De lounge kan naar eigen wens rechts of links geplaatst worden en je kan zelf de grootte van het zitgedeelte van de bank bepalen. Kortom: bij ons vind je altijd de bank die je zoekt. 

Stijl en bekleding van de bank 

Wanneer je een bankstel koopt, wil je dat deze past bij de rest van jouw inrichting. Ga je voor een landelijke of moderne stijl? Een landelijke loungebank heeft een levendige uitstraling en een moderne loungebank past meer in een strak ingerichte ruimte. Een landelijke bank herken je aan de natuurlijke stof, terwijl een moderne bank zowel in stof als leder gemaakt wordt. De stoffen bank heeft een comfortabel zitvlak, terwijl een leren bank sterk is en stoer oogt. Het is maar net waar je meer van houdt! De loungebanken kunnen ook buiten geplaatst worden. Bekijk het aanbod buitenbanken en kies de bank voor jouw tuin! 

Loungebanken online bestellen bij Giga Meubel

Bij Giga Meubel ben je aan het juiste adres voor loungebanken van de beste kwaliteit. Tevens profiteer je altijd van de laagste prijsgarantie. Shop in onze webshop of kom langs in één van onze showrooms. Daar kan je proefzitten en als je wil, de bank direct meenemen. Heb je nog vragen? Bel gerust naar 035 - 879 60 32 of stuur een mail naar info@gigameubel.nl. Wij helpen je graag!