Over ons

HISTORIE
‘Always remember to fall asleep with a dream and wake up with a purpose’
Wij zijn 5 jaar geleden op het idee gekomen om een meubelzaak te beginnen, onder het motto ‘sky is the limit’ hebben wij in 2012 de eerste vestiging geopend  en de webshop ging in hetzelfde jaar nog online. In juni 2017 zijn wij internationaal gegaan met een vestiging in België.

EN NU?
In de afgelopen 5 jaar heeft Giga Meubel zich ontwikkeld tot een groot en bekend begrip in de meubelbranche. Na deze enorme groei in 5 jaar tijd, is in Juli 2017 de tweede vestiging geopend in België. Onze grote kracht is dat we zelf onze meubels zelf ontwerpen, importeren, uitzoeken en/of laten maken in het buitenland. Hierdoor bieden we een breed en divers aanbod van betaalbare luxe meubelen en accessoires.

MOTTO
‘Don’t be afraid of being different, be afraid of being the same as everyone else’
Het motto van Giga Meubel is om anders dan anderen te zijn binnen de meubelbranche. De klant komt naar Giga Meubel, omdat de meubelen die verkrijgbaar zijn op de woonboulevard niet meer prikkelen en inspireren. Giga Meubel combineert verschillende stijlen en biedt industriële, new vintage, retro en lifestyle meubelen. Dit vormt een bijzondere combinatie tussen het vormen van een unieke uitstraling en betaalbare luxe op het gebied van living.

GIGA MEUBEL
Waarom heten we Giga Meubel? We hebben een gigantisch aanbod van verschillende (bovengenoemde) stijlen, die samen een unieke uitstraling bieden binnen de verschillende leefruimtes in huis. Met deze naam hebben we een enorme klantenkring opgebouwd en de nodige naamsbekendheid gecreëerd.

MISSIE
Wij leveren een bijdrage aan het vormen van een unieke, luxe en betaalbare woonomgeving.

VISIE
Always remember to fall asleep with a dream and wake up with a purpose. Don’t be afraid of being different, be afraid of being the same as everyone else. 

VOLG ONS
Wij vinden het leuk om jullie een kijkje te geven in onze dagelijkse bezigheden en nieuwe producten. Alex brengt meerdere malen bezoeken aan exclusieve inkoopadressen en meubelmakerijen in het buitenland, maar ook houden wij de laatste trends bij op het gebied van living. Via Social Media kun je ons dagelijks volgen, maar ook met vragen en leuke tips kan je via deze kanalen bij ons terecht.