Barkrukken & Barstoelen

Barkrukken

Een barkruk kopen bij Giga Meubel 

Ben je op zoek naar mooie barkrukken voor bij jou in huis? Voor barkrukken in diverse woonstijlen ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres! In ons assortiment vind je onder andere barkrukken van leer, barkrukken met velvet stof en barkrukken met een industriële look. Heb je een kookeiland met bar voor barkrukken? Wij hebben barkrukken in verschillende stijlen, zodat er gegarandeerd barstoelen tussen zitten die in jouw interieur passen! Bekijk ons aanbod en vind de krukken voor aan de bar in ons assortiment. 

Barkrukken voor aan jouw kookeiland

Er zijn tegenwoordig veel huishoudens met een kookeiland met een bargedeelte waar zij aan eten of ‘s avonds gezellig aan borrelen. Een eigentijdse barkruk kan jouw keuken een hele nieuwe look geven. Wij hebben barkrukken in diverse stijlen, zoals barkrukken met een houten onderstel en barkrukken met een onderstel van staal. De laatste tijd zie je ook steeds meer meubels met velvet stof. Op die trend hebben wij ingespeeld bieden diverse barstoelen met velvet stof aan, zoals barkruk Amira, barstoel Barbara en barkruk Saar

Industriële barkrukken voor elk interieur

Tegenwoordig zijn industriële meubels niet meer weg te denken uit een hedendaags interieur. In ons assortiment hebben wij hebben mooie industriële barkrukken en barstoelen, ook voor de horeca. Met een barstoel in industriële stijl geef je een stoere look aan jouw interieur. Wil je een kruk in een bepaalde maat, dan is dat geen probleem. Wij bieden barstoelen in verschillende maten met diverse materiaalsoorten. Naast industriële barkrukken hebben wij ook industriële banken, industriële klokken en industriële lampen om jouw interieur compleet te maken. Bekijk ons assortiment en vind industriële woonmeubelen naar jouw wens.

Bestel barkrukken online bij Giga Meubel

Vaak wil je als klant de barkrukken met eigen ogen zien en proberen of de barkruk lekker zit. Giga Meubel heeft showrooms en interieurwinkels op twee locaties (Soest en Wommelgem) waar je al de producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot je beschikking om je te helpen met de keuze van het juiste meubel. Wanneer je direct vragen hebt dan kan je bellen naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 303 49 85.