Barkrukken & Barstoelen

Barkrukken & Barstoelen

Een barkruk of barstoel kopen bij Giga Meubel 

Ben je op zoek naar mooie barkrukken of barstoelen voor bij jou in huis? Voor barstoelen in diverse woonstijlen ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres! In ons assortiment vind je onder andere barkrukken van leer, velvet stof en barkrukken en barstoelen met een industriële look. Heb je een kookeiland met bar voor barkrukken? Bij Giga Meubel vind je een breed assortiment zodat er gegarandeerd barstoelen tussen zitten die in jouw interieur passen! Bekijk ons ruime aanbod en vind jouw favoriete barstoel.

Barkrukken of -stoelen voor aan jouw kookeiland

Er zijn tegenwoordig veel huishoudens met een kookeiland met een bargedeelte waar zij aan eten of ‘s avonds gezellig aan borrelen. Een eigentijdse barkruk kan jouw keuken een hele nieuwe look geven. Wij hebben barkrukken en barstoelen in diverse stijlen, zoals barkrukken met een houten onderstel en barstoelen met een onderstel van staal. Ben je net zoals wij fan van velvet? Dan zijn barkruk Amira, barstoel Barbara of barkruk Saar iets voor jou!

Industriële barkruk of barstoel voor elk interieur

Tegenwoordig zijn industriële meubels niet meer weg te denken uit een hedendaags interieur. In ons assortiment hebben wij hebben mooie industriële barkrukken en barstoelen, ook voor de horeca. Met een barstoel in industriële stijl geef je een stoere look aan jouw interieur. Wil je een kruk in een bepaalde maat, dan is dat geen probleem. Wij bieden barstoelen in verschillende maten met diverse materiaalsoorten. Naast industriële barkrukken hebben wij ook industriële banken, industriële klokken en industriële lampen om jouw interieur compleet te maken. Bekijk ons assortiment en vind industriële woonmeubelen naar jouw wens.

Bestel barkrukken & barstoelen online bij Giga Meubel

Vaak wil je als klant de barkrukken en barstoelen met eigen ogen zien en proberen of de barkruk of -stoel lekker zit. Giga Meubel heeft showrooms en interieurwinkels op twee locaties (Soest en Wommelgem) waar je al de producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot je beschikking om je te helpen met de keuze van het juiste meubel. Wanneer je direct vragen hebt dan kan je bellen naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 303 49 85.