Lockerkasten

Lockerkast

Een lockerkast kopen bij Giga Meubel

Of je nu op zoek bent naar een metalen lockerkast of een houten lockerkast, bij Giga Meubel ben je op de juiste plek! Een lockerkast kun je op veel manieren gebruiken. Zo werkt een lockerkast goed als opbergkast, als kledingkast en als voorraadkast. Een locker kast geeft je interieur een stoere en robuust look. Wij hebben diverse lockerkasten op voorraad. Bekijk onze collectie en vind de beste lockerkast voor in jouw interieur!

Een industriële lockerkast past in iedere woning

Met een industriële lockerkast geeft je een stoere en hedendaagse look aan je interieur! Bij Giga Meubel hebben wij zwarte lockerkasten, witte lockerkasten en lockerkasten in de kleuren groen, blauw en grijs. Ga je liever voor een lockerkast van hout? Dan hebben wij de lockerkasten van het merk Woood voor jou. Bekijk ons assortiment en vind een lockerkast naar jouw wens! Ben je niet op zoek naar een lockerkast? Wij hebben nog veel meer kasten, waaronder opbergkasten en vitrinekasten.

Metalen lockerkast online bestellen

Je kunt onze lockerkasten gemakkelijk online bestellen. Voor betaalbare luxe ga je naar Giga Meubel! Wij hebben lockerkasten in diverse stijlen zoals modern en industrieel. Je kunt langskomen bij één van onze winkels om al onze producten te bekijken. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen.

Kom naar onze showroom in Soest of Wommelgem

Bezoek één van onze showrooms om onze lockerkasten in verschillende stijlen te bekijken. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen bij het vinden van een geschikte lockerkast. Bestel je liever een ladekast online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.