Industriële kasten

Industriële kasten

Kasten zijn er in verschillende vormen, soorten, kleuren en formaten. Bij Giga Meubel vind je verschillende industriële kasten die voor de perfecte uitstraling zorgen. Wanneer je graag spullen verzameld, komt een ruime vitrinekast goed tot zijn recht. Met zo'n uitgebreid assortiment, ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres! Bent je benieuwd hoe de producten eruit zien? Dan ben je van harte welkom in een van onze showrooms. In de showroom van Giga Meubel vindt u onder andere industriële boekenkasten, industriële dressoirs en industriële tv-meubels

Stoere lockerkasten of klassieke vitrinekasten

Industriële lockerkasten zijn helemaal in op het moment. Deze kasten zien eruit als een kluisje, oftewel een locker, en passen in vrijwel elke ruimte. Door deze in je woonkamer of slaapkamer te plaatsen creëer je heel eenvoudig een retro look and feel. In de lockerkasten kun je veel opbergen en ze zien er ook nog eens leuk uit! Zo heb je zowel een praktisch als een stijlvol item in de ruimte staan. Ook vitrinekasten bieden wij in verschillende soorten en maten. Vooral de vintage vitrinekasten zijn erg populair.

Industriële kasten online bestellen bij Giga Meubel

Wij begrijpen dat je het liefst onze meubels met eigen ogen ziet. Dat is geen probleem! Giga Meubel heeft twee showrooms waar je alle artikelen kunt bekijken. Daarnaast helpen onze interieurspecialisten je graag bij het zoeken van het juiste meubelstuk. Wanneer je vragen hebt, kun je contact opnemen of bellen naar een van onze collega’s op: 035 - 879 60 32. Wij helpen je graag!