Industriële ladekasten

Industriële ladekasten 

Ben je op zoek naar een gave, industriële ladekast? Dan ben je bij Giga Meubel aan het goede adres! Wij bieden verschillende industriële ladekasten voor ieder interieur. Of je nu op zoek ben naar een wit, zwart of groen model, Giga Meubel heeft het allemaal. Zo is er altijd een ladekast die in jouw industriële interieur past. Giga Meubel biedt zowel lage, als hoge ladekasten. Een lage ladekast is leuk te stylen door accessoires op de kast te plaatsen, zoals vazen, planten of andere accessoires. Met een hoge ladekast haal je ook nog eens veel opbergruimte in huis, ideaal! 

De industriële ladekast biedt veel opbergruimte! 

Een ladekast is ideaal om je kleinere pulletje op te bergen. De kast biedt namelijk enorm veel opbergruimte. Door de grote hoeveelheid lades, berg je al jouw spullen buiten het zicht op. Zo hoeft er nooit rommel door het huis te slingeren. De ladekast is ideaal voor in de woonkamer, keuken, hal of slaapkamer. Met een industriële ladekast haal je echt een multifunctioneel meubel in huis! Want naast dat het item veel opbergruimte heeft, is een ladekast ook perfect te stylen in een industrieel interieur. 

Een ladekast combineren in een industrieel interieur 

Onze stoere ladekasten zijn vaak gemaakt van metaal of staal. Dit zorgt voor een industriële uitstraling. Daarnaast neemt een ladekast weinig ruimte in. Dit is erg handig wanneer je het item wilt combineren met een ander industriële kast. Ook wanneer je geen grote ruimte hebt, is de ladekast ideaal. Is industrieel toch niet helemaal jouw stijl? Bekijk dan een onze andere ladekasten

Bestel een industriële ladekast online bij Giga Meubel 

Heb je de ladekast gevonden die bij jouw interieur past? Bestel deze dan gemakkelijk online op Gigameubel.nl. Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de kast eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze ladekasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen.Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.