Industriële boekenkast

Industriële boekenkasten

Boeken verdienen een mooi plekje in de kamer en daar kan een industriële boekenkast van Giga Meubel een handje bij helpen. Bij ons vind je ze in diverse soorten, maten, kleuren en woonstijlen. Of je nu kiest voor een robuuste grote boekenkast of een subtiele kleine boekenkast; alle kasten zijn te combineren met andere industriële meubels uit de collectie. Door de scherpe prijs, is het ook nog eens leuk om nieuwe meubels te shoppen!

Voor boeken en meer

Boekenkasten zijn ideaal voor het opbergen van boeken, maar ook voor allerlei kleine spulletjes zoals cd's, beeldjes en foto's. Giga Meubel biedt je een uitgebreid assortiment aan moderne boekenkasten in verschillende afmetingen, stijlen en kleuren. Naast de klassieke boekenkasten met deurtjes en raampjes, hebben wij ook open boekenkasten in het assortiment. Deze zijn ook ideaal om te gebruiken als roomdivider. Of om een kamer mee in te delen. Bewaar je belangrijkste spulletjes in deze kast en maak het af met kastverlichting. Welke stijl je ook kiest, onze multifunctionele boekenkasten zijn perfect voor alle spullen die je om je heen wil hebben. 

Boekenkast bij Giga Meubel bestellen

Een boekenkast online kopen is bij Giga Meubel een fluitje van een cent. Je kiest de kast naar wens, plaatst hem in jouw winkelmandje en binnen no time heb je de kast in huis! Heb je niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens onze andere industriële kasten en vind de kast die bij jou past! Wil je tips van onze interieurstylisten? Bel gerust naar 035 - 879 60 32, neem contact met ons op via mail of kom langs in onze showroom in Soest! Bekijk onze speciale industriële meubels voorwaarden.