Industriële lockerkast

Industriële lockerkast

Iedere woon- of werkomgeving is anders en daarom zijn de industriële lockers van Giga Meubel makkelijk in te passen in elke ruimte. Dit kan zijn in de slaapkamer voor het opbergen van kleding of in een kantoorruimte voor het opbergen van printpapier en dergelijke. Kies je voor een vintage, metalen of houten lockerkast? Bekijk het uitgebreide aanbod van industriële lockerkasten en kies de kast die het beste bij jouw wensen past. 

Diverse modellen

Lockerkasten zijn verkrijgbaar in diverse modellen en uitvoeringen. Zo zijn er lockers als tv-meubels of nachtkastje, maar ook als grote opbergkasten voor in de slaapkamer of op kantoor. Zoek je een praktisch meubel om een kleine ruimte te vullen? Kies dan voor de lockerkast met één deur. De lockerkasten zijn vaak gemaakt van grijs metaal en hebben een antiek vintage afwerking. Hoe de opbergruimte binnenin de kast is geregeld, is afhankelijk van de grootte van de kast.

Lockerkast bestellen bij Giga Meubel

Een mooie industriële lockerkast gevonden? Bestel gemakkelijk online in onze webshop en profiteer van onze scherpe prijzen! Geniet ook van onze snelle bezorgservice, wij proberen jouw bestelling zo snel mogelijk thuis te bezorgen. Heb je vragen over een product? Neem gerust contact met ons op! Bekijk onze speciale industriële meubels voorwaarden.