Industrieel dressoir

Industrieel dressoir

Dressoirs worden tegenwoordig steeds vaker gebruikt als tv-meubel, maar ook als opbergkast voor alle kleine spulletjes. Wanneer u het industriële dressoir tegen de muur plaatst, dien je goed na te denken over de ruimte erboven. Door simpelweg leuke fotolijstjes op te hangen creëert u een gezellige zithoek. Bij het kiezen van een dressoir is het belangrijk dat deze goed aansluit bij de kleur van de achterliggende muur. Kies voor een andere kleur in dezelfde tint om een fijn effect te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een teakhout dressoir tegen een witte muur. 

Kies het dressoir die bij u past

Bij Giga Meubel vind je een uitgebreid assortiment dressoirs waardoor je er altijd één zult vinden die bij jou past! Maar het is ook belangrijk dat deze bij jouw woonstijl past. Kies je voor een houten of een metalen dressoir? Één met glazen deuren of met lades? Bekijk onze collectie industriële meubels en industriële kasten om de ruimte helemaal af te maken. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste meubel? Onze interieurstylisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. 

Industriële dressoirs kopen bij Giga Meubel

Je bestelt gemakkelijk en veilig online bij Gigameubel.nl. Wanneer je bij ons bestelt, profiteer je van de laagste prijsgarantie en door onze ruime voorraad hoef je niet lang te wachten tot je bestelling binnen is. Alle bestellingen vanaf € 200,- worden overigens gratis bezorgd! Heb je vragen? Neem contact met ons op of bel naar 035 - 879 60 32. Wij zien je graag bij Giga Meubel!  Bekijk onze speciale industriële meubels voorwaarden.