Open boekenkast

Open boekenkast

Een open boekenkast kopen bij Giga Meubel

Ga je voor een open boekenkast van hout of juist voor een industriële open boekenkast van staal? Om de juiste open boekenkast te vinden moet je weten welke stijl jou aanspreekt en wat er past in jouw interieur. Bij Giga Meubel vind je kasten in verschillende soorten en formaten, zoals gedeeltelijk open boekenkasten met lades en boekenkasten met deuren. Bekijk ons assortiment en kies de boekenkast naar jouw wens!

Een industriële open boekenkast

Een boekenkast is tegenwoordig veel meer dan alleen een opslagplaats voor boeken. In een open boekenkast kun je leuke accessoires plaatsen zoals fotolijstjes, planten en servies om jouw interieur uniek te maken. Van (kook)boeken tot servies: je kunt de planken van je open boekenkast vullen met allerlei decoratieve accessoires. Met een zwarte open boekenkast kun je echt een statement maken aan je interieur. Een witte open boekenkast past in ieder interieur en is gemakkelijk te combineren met andere meubels.

Bezoek onze showroom of bestel jouw open boekenkast online

Vaak wil je als klant de open boekenkasten met eigen ogen zien en dat is natuurlijk geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze open boekenkasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Bestel je liever jouw kast online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling van 50,-. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.