Dressoirs

Om de juiste dressoir kast te vinden moet je weten welke stijl jou aanspreekt en wat er past in jouw interieur. Bij Giga Meubel vind je dressoirs in verschillende soorten en formaten, zoals dressoirs met klapdeuren en open dressoirs. Bekijk ons assortiment en kies het dressoir naar jouw wens!

Lees meer

Resultaten Producten 97-120 van 371

per pagina

Resultaten Producten 97-120 van 371

per pagina

Dressoirs

Dressoirs zijn lage opbergmeubelen waar bovenop de kast nog ruimte is voor decoratie, zoals schilderijen, planten en fotolijstjes. Ga je voor een houten opbergmeubel? Kies dan voor een robuust dressoir. Houd je van een moderne stijl en zachte tinten? Dan ligt jouw voorkeur bij Scandinavische dressoirs. Ook heeft Giga Meubel een ruim assortiment met industriële dressoirs van metaal. 

Van een industrieel dressoir tot een Scandinavisch dressoir

Bij Giga Meubel vind je allerlei dressoirs in verschillende stijlen, maten, kleuren en verschillende prijsklassen. Een dressoir kun je goed gebruiken als extra opberg meubel in je woonkamer, slaapkamer en studeerkamer. Wij hebben dressoirs met laden en dressoirs met openslaande deuren. Tegenwoordig worden dressoirs steeds vaker ingedeeld als tv-meubel. De tv kan bovenop het dressoir en zo heb je nog genoeg ruimte voor randapperatuur. Toch op zoek naar een tv-meubel? Bekijk het diverse assortiment van Giga Meubel online.

Je nieuwe dressoir decoreren

Omdat een dressoir een lage kast is heb je op de bovenkant voldoende ruimte om te decoreren. Hiermee kun je een lege muur voorzien van sfeer. In de gesloten deuren en lades van het dressoir kun je je spullen netjes uit het zicht opbergen. Meer lezen over het decoreren van een dressoir? In deze blog gaan we hier uitgebreid op in.

Dressoir kopen bij Giga Meubel

Je kunt onze dressoirs gemakkelijk online bestellen. Wij hebben altijd een ruime voorraad en vanaf 100,- is de bezorging gratis. Voor betaalbare luxe ga je naar Giga Meubel! Wij hebben dressoirs in diverse stijlen zoals industrieel, retro en Scandinavisch. Je kunt langskomen bij onze winkel om al onze producten te bekijken. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen.

Bezoek onze showroom

Vaak wil je als klant de kasten met eigen ogen zien en dat is natuurlijk geen probleem! Bezoek onze showroom om onze dressoirs in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Bestel je liever jouw dressoir online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter