Egg Chairs

Egg chairs 

Vind de woonstijl die bij jou past en bestel een egg chair direct online bij Giga Meubel. Bij Giga Meubel ben je gegarandeerd van de laagste prijs en meubels van absolute topkwaliteit. In Soest kunt u in onze 1000m2 grote showroom een keuze maken uit een ruim assortiment meubels en woonaccessoires. De stijlen variëren van eigentijdse klassiekers tot industriële meubels; je vindt het allemaal bij ons.

Authentieke en avontuurlijke stoelen

De egg chair is in 1958 ontworpen door de bekende Deense designer Arne Jacobsen. Tot op de dag van vandaag is de vervaardiging van de stoel puur handwerk. Het is een precisieklus om de bekleding in de “eischaal” te krijgen. Dit gebeurt dan ook door zeer ervaren meubelmakers. Het is een functionele en comfortabele design stoel, waarvoor Jacobsen over het algemeen garant staat. Egg chair fauteuils zijn geïnspireerd op stoelen uit WO2 vliegtuigen. Als je voor een egg chair kiest, haal je echt een bijzonder item in huis; authentieke en avontuurlijke stoelen met een eigentijds karakter. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel deze unieke stoelen snel en eenvoudig online in onze webshop.

Egg chairs online bestellen bij Giga Meubel 

Wanneer je een egg chair naar wens heeft gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van € 200,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze egg chairs of bent u benieuwd naar onze overige meubels en woonaccessoires? Neem dan een kijkje in een van onze showrooms of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.