Sidetables

Een sidetable is de ideale tafel voor in de gang of hal. Sidetables zijn slank en ze staan niet in de weg. Je kunt een aantal spullen makkelijk van je afwerpen wanneer je binnenkomt of naar buiten gaat. Denk aan sleutels, de hondenriem en andere belangrijke spullen.

Lees meer

Resultaten Producten 73-96 van 190

per pagina

Resultaten Producten 73-96 van 190

per pagina

Sidetable

Wandtafels kunnen ook leuk gecombineerd worden met een fauteuil om een extra hoek te creëren in je huis. Daarnaast wordt een hal tafel door veel mensen ook achter de bank in de woonkamer geplaatst, bijvoorbeeld praktisch om je drinken op te zetten. Hiermee creëer je extra diepte in de woonkamer.

De perfecte sidetable kopen

Door de vele gebruiksmogelijkheden is de sidetable een stijlvolle variant van de opbergdoos. We hebben een grote selectie sidetables in ons assortiment. Zo ook van verschillende merken, waaronder Richmond Interiors en By-Boo. Het is belangrijk dat je interieur aansluit bij je lifestyle en interesses zodat de sfeer van je woning goed bij je past. Bekijk daarom goed de verschillende merken en stijlen hal tafels om de sidetable naar wens te vinden.

Soorten sidetables

Dat een side table ontzettend handig is, weet je nu denk ik wel. Maar welke sidetable past bij jou? Ga je voor een marmeren sidetable of kies je liever een stoerder exemplaar? Dan is een industriële of robuuste sidetable geschikt voor jouw interieur. Deze sidetables zijn gemaakt van een houten tafelblad met details of een onderstel van metaal. Dit brengt een stoer en stevig karakter met zich mee, de perfecte sidetable voor woonstijl industrieel. Daarnaast kan een sidetable leuk gebruikt worden in verschillende woonstijlen, bijvoorbeeld Scandinavisch, landelijk, klassiek of retro. Met een hal tafel kun je een gezellige sfeer in huis creëren.

Sitetables combineren

Naast enkele sidetables bevat de collectie ook wandtafels aan die per set worden verkocht. Deze sidetables zijn gemaakt in dezelfde stijl maar verschillen net iets van elkaar. Deze sidetables zijn mooi in combinatie, maar zouden ook verdeeld kunnen worden over de verschillende woonruimtes.

Je wandtafel decoreren

Decoreer de sidetable bijvoorbeeld met een mooie vaas of plaats op de tafel bloemen of een mooie spiegel. Op deze manier kun je een lege muur nieuw leven inblazen. Neem een kijkje bij onze wandtafels online of in onze winkel in Soest.

Meer informatie en een sidetable kopen

Overtuigd van de vele voordelen van een sidetable? Bestel deze gemakkelijk online bij Giga Meubel. Profiteer nu van gratis bezorging bij een bestelling vanaf 100,-. Wil je inspiratie opdoen? Kom dan gezellig langs in onze showroom of stuur een e mail naar info@gigameubel.nl voor meer informatie over de wandtafels of onze andere tafels. Onze interieurspecialisten in de winkel staan voor je klaar. Door dat wij zelf onze meubelen importeren en ontwerpen kunnen wij deze tegen scherpe prijzen aanbieden.

Kies je filter