Kunstplanten

Breng groen in huis zonder de zorg met onze levensechte kunstplanten. Ontdek de voordelen van onderhoudsvrije, allergievrije en altijd perfect uitziende kunstplanten en transformeer je interieur met onze natuurgetrouwe selectie.

Lees meer

Resultaten Producten 25-48 van 48

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 48

Pagina
per pagina

Levensechte kunstplanten voor elk interieur

Kunstplanten zijn de perfecte oplossing voor wie houdt van groen in huis, maar geen groene vingers heeft. Met onze levensechte nepplanten en kunst planten creëer je eenvoudig een sfeervolle en natuurlijke uitstraling in elke ruimte.

De voordelen van kunstplanten

Kunstplanten bieden tal van voordelen tegenover echte planten:

  • Geen water geven, snoeien of verpotten
  • Altijd een perfecte uitstraling, zonder verwelkte bladeren
  • Geschikt voor donkere ruimtes
  • Allergievrij en veilig voor huisdieren
  • Voordelig op de lange termijn

Ons assortiment kunstplanten

Bij Giga Meubel vind je een uitgebreid aanbod kunstplanten in diverse soorten en maten. Van kleine vetplantjes tot grote kamerplanten zoals de monstera en bananenplant. Enkele populaire keuzes uit ons assortiment:

  • Kunstpalmen voor een tropische sfeer
  • Kunstcactussen en vetplanten voor een stoer en trendy interieur
  • Kunstbomen zoals de olijfboom en vijgenboom als eyecatcher
  • Kunstgrassen en hangplanten voor een speels effect

Levensechte kwaliteit

Onze kunstplanten zijn nauwelijks van echt te onderscheiden dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en oog voor detail. De bladeren voelen natuurlijk aan en hebben een realistische kleur en textuur. Zo geniet je jarenlang van een mooie plant zonder omkijken.

Stijlvol combineren

Kunstplanten zijn een makkelijke manier om je interieur een boost te geven. Combineer verschillende soorten en formaten voor een speels effect of kies voor een grote statement plant als blikvanger in de ruimte. Met de juiste pot of mand maak je de look compleet. Bij Giga Meubel vind je een ruime keuze aan bijpassende potten en accessoires om jouw kunstplanten optimaal tot hun recht te laten komen.

Ontdek de mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van kunstplanten in jouw interieur? Neem een kijkje in ons inspirerende assortiment en ontdek hoe je met kunstplanten eenvoudig sfeer en groen in huis haalt. Van klein tot groot, voor ieder wat wils. Bestel jouw favoriete kunstplanten makkelijk en snel online of kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies. Bij Giga Meubel helpen we je graag een handje bij het stylen van jouw droominterieur!

Kies je filter