Woood banken

Resultaten Producten 49-72 van 98

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 98

Pagina
per pagina

Woood banken

Op zoek naar een bank? Ga dan voor banken van het merk Woood met hun rustige en zachte uitstraling. Dit komt omdat de Woood banken zijn bekleed met onder andere fluweel of leer. De banken zijn in verschillende modellen beschikbaar. Van een 2-zitsbank tot een 4-zitsbank en van een Woood hoekbank tot een slaapbank. Door dit ruime aanbod vind je altijd een bank die past in jouw interieur. 

Woood

Met de collectie van Woood bij Giga Meubel kan je gemakkelijk jouw hele huis inrichten. Woood onderneemt duurzaam en dit zie je terug in de producten. Zo ook in onze Woood banken. De meubelen van het Nederlandse interieurmerk Woood worden voornamelijk is eigen land geproduceerd. De stijlen die veel terugkomen in de collectie van het merk Woood zijn industrieel en modern. De Woood banken zijn daarom ook goed te combineren in veel verschillende woonstijlen. Naast banken heeft Giga Meubel ook andere producten van Woood zoals kasten, stoelen, tafels en wandrekken en wandplanken. Woood heeft voor het hele huis meubels, zo stijl je je hele huis van boven tot onder met de producten van het merk Woood. 

Woood hoekbank

Als je een grote woonkamer hebt, wil je misschien wel een hoekbank. Met een hoekbank heb je niet alleen extra zitplaats, maar ook een comfortabele zit omdat je lekker met je voeten omhoog kan relaxen. Een hoog zitcomfort is dan ook gegarandeerd met een Woood hoekbank. Kies voor een taupe bank met zwart metalen poten voor een stoere uitstraling.

Je Woood bank combineren

Om je Woood bank gezellig aan te kleden kun je gebruik maken van accessoires zoals sierkussens, deze kun je aanpassen op je woonstijl. Kies bijvoorbeeld stoere sierkussens voor een industriële woonstijl. Daarnaast kun je een bank van het merk Woood aankleden met een plaid of door gebruik te maken van een vloerkleed. Creëer het trendy bankje van je dromen met accessoires.

Woood banken kopen bij Gigameubel.nl

Vaak wil je de Woood banken met eigen ogen zien en proberen of de Woood bank lekker zit. Giga Meubel heeft een showroom in Soest, waar je alle Woood banken ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot je beschikking om je te helpen met de keuze van de juiste bank. Wanneer je direct vragen hebt dan kan je bellen naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 303 49 85 of mail naar info@gigameubel.nl. Bestel je bank online en profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-.

Kies je filter