15 oktober 2019

Breng weer warmte in huis!

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

Het eerste waar je waarschijnlijk aan denkt zijn kaarsen en waxinelichtjes. Ik ben enorm fan van groepjes! Een groepje op de eettafel, een groepje op de salontafel en een rijtje op de schouw. Tegenwoordig is er zoveel keus in modellen en kleur, groot en klein, kandelaars en windlichten. Ik heb dit jaar vooral voor zwart en goud gekozen omdat ik dat een hele toffe combinatie vind en ik deze kleuren ook al heb in lampen en plantenpotten. Ook houd ik van verschillende lampjes aan op een paar plekken in plaats van het “grote” licht aan. Zo hebben wij zelf naast de tv een selleti aap lampje staan en achter de bank een lamp aan ’s avonds en dat is zoveel gezelliger dan het grote licht.

groepje aaplamp

Ik vroeg mijn volgers en mede interieurliefhebbers op Instagram wat zij veranderen als de herfst en winter periode weer is begonnen. Veel reageerden vooral over “zachte” items, zoals kussentjes, plaids en schapenvachtjes. Dat snap ik wel! Ik vind het ook leuk om twee keer per jaar van kussentjes te veranderen, een zomer kleur en een winter kleur. Dit jaar zie je veel de roest bruine kleur, groentinten en paarstinten, maar die laatste zal je niet in mijn interieur terug vinden. Ook velvet is het nog steeds helemaal!

Ook breng je warmte in huis door een vloerkleed op de vloer te leggen! Ik hou persoonlijk helemaal niet van vloerbedekking maar ben gek op een zacht vloerkleed en dat is zeker in de winter wel lekker warm aan je voeten. Bij ons zitten de jongens ook best vaak op de grond voor een spelletje of om te stoeien (het blijven jongens) en dan is een kleed wel heel fijn! Hier vind je ons vloerkleed.

vloerkleed muur

Ook veranderen veel mensen van kleur in huis! Er worden in deze periode weer nieuwe verf kleuren uitgebracht en de nieuwe kleur van het jaar wordt bekend gemaakt! Ik heb zelf twee nieuwe kleuren gebruikt aan de onderkant van een muur en dat ziet er gelijk veel warmer uit! Ook al doe je een vlak, een cirkel of maak je een lambrisering, het maakt zo’n verschil! Je kunt natuurlijk ook alleen in accessoires van kleur veranderen. Kies voor een mooie warme kleur of een paar warme kleuren en verander van kussens, plaids, kaarsen en waxinelicht houders!

Liefs, 

Wilma 

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!