Trends & Inspiratie 15 november 2022

De leukste cadeaus voor de feestdagen

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

De feestdagen staan weer voor de deur. Een tijd van warmte, gezelligheid, liefde en natuurlijk cadeautjes. Maar wat voor cadeautje geef je aan je moeder, vriendin of man? Sinterklaas, kerst en misschien komen er zelfs nog verjaardagen tussendoor. December staat volledig in het teken van cadeautjes. Ben je op zoek naar inspiratie voor de decembermaand? Lees snel verder, want de leukste cadeaus shop je bij Giga Meubel!

Cadeaus tot €15,-

HKliving Keramieken 70'S Cappucino Mok Grass

De keramieken mokken van HKliving zijn enorm populair. Deze 70's mok is vanwege zijn groene kleur superleuk voor de feestdagen, maar ook daarna is deze vrolijke mok een pronkstuk. Deze mokken zijn superleuk om te geven, maar natuurlijk ook geweldig om te krijgen.

 

Imitatiebont Schapen Kleedje Beige

Knus, knusser, knust. Met dit cadeau weet je zeker dat degene aan wie je dit cadeau geeft er warm bij zit tijdens de koude maanden. Naast het hoge knuffelgehalte van dit cadeau, ziet imitatiebont schapen kleedje er ook nog eens te gek uit in je interieur!

 

BePureHome Fotolijst Gallery Big

Een herinnering is het mooiste cadeau dat je kunt geven. Stop een foto van je leukste herinnering samen in deze toffe fotolijst gallery en vereeuwig de fijne momenten die jullie samen hebben gehad. 

 

Cadeaus tot €30,-

Zwart Teak Dienblad Met Poten Groot

Zwart teak dienblad is multifunctioneel. Een echte bourgondiër? Gebruik het dienblad om de lekkerste hapjes te presenteren. Maar dit dienblad staat ook supergaaf met mooie kaarsen er bovenop.

 

Woood Exclusive Stef Vaas Keramiek Peach

Gek op interieur? Kunstzinnig? Deze vaas is een supergave eyecatcher in het interieur. Vaas Stef kan worden gevuld met een mooi boeket bloemen of droogbloemen.

 

Cadeaus tot 50,-

By-Boo Vaas Hurly Grijs

Vaas Hurly is een prachtige vaas van grijs glas. Plaats in deze vaas een mooie bos bloemen, of zoals op de foto een mooie kaars voor extra warmte en gezelligheid in de donkere maanden. 

Lantaarn Jazz

Met lantaarn Jazz haal je licht, warmte en sfeer in huis. Dit cadeautje valt gegarandeerd in de smaak!

By-Boo Plaid Vintage Yellow

Een plaid is het perfecte cadeau voor de koukleumen onder ons. Plaid Vintage is niet alleen heerlijk zacht en warm, maar ziet er ook nog te gek uit. Door de neutrale geel-beige kleur staat deze plaid in bijna elk huis mooi.

 

Weet je nou écht niet wat je moet halen? Heb je al aan een cadeaubon gedacht? Bij Giga Meubel hebben we cadeaukaarten van €25,- en €50,-. Zo kan de ontvanger zelf een mooi cadeau uitzoeken bij Giga Meubel. 

Ben je nog op zoek naar leuke kerstdecoratie? Neem een kijkje bij onze kerstfavorieten.

Heb je na het lezen van deze blog het perfecte cadeau gevonden of wil je graag persoonlijk advies voor het uitzoeken van een cadeautje voor de feestdagen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Soest. Onze interieurspecialisten staan voor je klaar en kunnen je deskundig advies geven. Graag tot snel!



 

 

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!