Advies 2 juni 2023

Het perfecte vaderdag cadeau

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

Vaderdag staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om onze vaders in het zonnetje te zetten! Wij kunnen ons voorstellen dat je het lastig vindt om te bedenken wat je nou eigenlijk moet halen. Geen zorgen, wij zijn voor jou op onderzoek uitgegaan en hebben (samen met alle papa’s uit ons team) de leukste vaderdagcadeaus voor je op een rijtje gezet!

Het zonnetje schijnt, de BBQ mag weer aan

Het zonnetje is weer gaan schijnen en dat betekent natuurlijk maar één ding, de barbecue mag weer aan! Is jouw vader ook een enorme BBQ-fanaat? Dan is Barbecue Vuurkorf Mila een perfect cadeau. Met deze topper kun je heerlijk barbecueën, maar ook lekker genieten van een zwoele zomeravond met een biertje bij het vuur. Op die manier kan hij nog uren buiten zitten. Een ideaal vaderdagcadeau dus! 




Verkoeling in de zomer

Is hij een barbecuefanaat, maar is hij al in het bezit van een BBQ? Geen zorgen! Ook dan hebben wij een hele leuke cadeautip voor jou. Met de Zuiver Be Cool Koeler heeft je vader altijd een lekker koud biertje of frisje bij de BBQ. Ook op feestjes is de koeler een echte uitkomst, de koeler heeft een opener aan de zijkant waardoor je zelf alleen nog maar hoeft te genieten. 

Comfortabel werken en gamen

Een fanatieke gamer of een thuiswerker? Een goede bureaustoel is niet te missen voor de vaders die veel achter de computer zitten. Gamestoel Kimi zorgt ervoor dat je uren comfortabel kunt zitten, zonder rugklachten te krijgen. Door het ergonomische design geeft deze gamestoel optimale ondersteuning. Daarnaast kun je de stoel verstellen, waardoor je precies kunt zitten zoals je zelf prettig vindt. 

Proost!

Is je vader een echte bourgondiër en geniet hij graag van een goed glas wijn? Ga voor een gaaf flessenrek om de mooiste flessen wijn tentoon te stellen. Een robuust wijnrek zorgt voor een stoere look in de woonkamer of eetkamer en geeft je vader de kans om te pronken met zijn wijncollectie. Dit wijnrek van Spinder Design heeft een moderne, strakke uitstraling die zorgt voor een luxe toevoeging aan de muur.

Inspiratieloos?

Weet je he-le-maal niet wat je moet halen? Een Giga Giftcard is altijd leuk om te geven en nóg leuker om te krijgen. Met de giftcard kan je vader zelf een mooi cadeau uitzoeken in onze webshop of onze winkel in Soest.

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!