Trends & InspiratieNieuwsWoonkamer inspiratie 1 maart 2024

Nieuwe samenwerking: Giga Meubel x HUIZEDOP

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

We hebben iets superspannends om met jullie te delen. Iets waar we al een tijdje aan werken en wat nu eindelijk werkelijkheid is geworden... 

Het is geen geheim dat we bij Giga Meubel altijd op zoek zijn naar manieren om ons assortiment te verrijken en jullie iets unieks te bieden. Nou, het is ons weer gelukt, en hoe! We hebben de handen ineengeslagen met niemand minder dan HUIZEDOP, een van de meest inspirerende interieuraccounts op Instagram.

Giga Meubel x HUIZEDOP bank Raven

Een match made in heaven

Voor wie HUIZEDOP nog niet kent (maar waar heb je dan gezeten?): Judith Doppenberg, het creatieve brein achter HUIZEDOP, is met haar onstuitbare energie en inspirerende aanwezigheid op Instagram, Pinterest, en haar eigen blog, een ware krachtpatser in de wereld van interieurdesign. Haar passie en unieke stijl hebben haar een geliefde plek in de harten van interieurliefhebbers door heel Nederland bezorgd!

Sinds 2016 deelt ze haar passie, tips en trends met een groeiende community van interieurliefhebbers. En nu, na jaren van bewondering en vriendschap, hebben we samen iets prachtigs gecreëerd.

Giga Meubel x HUIZEDOP poef Raven

Exclusieve ontwerpen die je niet wilt missen

We presenteren met trots de HUIZEDOP Bank Raven en HUIZEDOP Poef Raven, verkrijgbaar in de stijlvolle kleuren beige en taupe. Deze items zijn niet zomaar een toevoeging aan je interieur, maar een statement. Ze bieden de perfecte mix van comfort, stijl en functionaliteit, en we zijn er zeker van dat ze een speciaal plekje in je hart (en huis) zullen veroveren.

Giga Meubel x HUIZEDOP bank Raven

Waarom je net zo enthousiast zou moeten zijn als wij:

  • Uniek design: Deze stukken zijn exclusief ontworpen in samenwerking met HUIZEDOP, wat betekent dat je echt iets bijzonders in huis haalt.

  • Hoogwaardige kwaliteit: Bij Giga Meubel staan we bekend om onze compromisloze kwaliteit, en deze collectie is daar geen uitzondering op.

  • Veelzijdigheid: Of je nu een minimalistisch, modern of eclectisch interieur hebt, deze items passen naadloos in diverse stijlen.

    Giga Meubel x HUIZEDOP poef Raven

Samen naar een mooier thuis

We geloven sterk in de kracht van samenwerking en gemeenschap. Door onze krachten te bundelen met HUIZEDOP, hebben we iets kunnen creëren dat niet alleen mooi is, maar ook een verhaal vertelt. Een verhaal van passie, vriendschap en de liefde voor interieur.

Dus, waar wacht je nog op? Laat je inspireren door de exclusieve HUIZEDOP collectie en geef je interieur de upgrade die het verdient. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze webshop. Samen maken we van jouw huis een thuis.

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!