Advies 30 maart 2020

Simpele make-overs in huis!

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

Éen van mijn laatste projectjes is een cirkel op de wand geweest. Heel simpel met een paar verf testers! Er zijn meerdere manieren op een cirkel op de wand te maken. Maak een mall van karton of papier en trek het over op de muur of sla een spijkertje in (wat ongeveer het midden van de cirkel moet worden) de muur en doe daar een touwtje aan wat zo lang is als je de cirkel groot wil hebben. Nu kun je een cirkel trekken door een potlood aan het uiteinde van het touw vast te maken. Voor een strakke lambrisering heb je alleen verf en goede tape nodig, zodat je aan strakke lijn kunt verven. De cirkel of lambrisering kun je dan combineren met wat mooie wanddecoratie.

Je kunt natuurlijk ook je meubels verschuiven of een kastje verven voor een andere look.Draai je bank een kwartslag of ga met nieuwe kussentjes of kussenhoezen voor een hele nieuwe sfeer.Versier je vensterbank met wat nieuwe bloempotten en planten. Ook hangende bloempotten zijn helemaal hip en heb je in veel verschillende kleuren, materialen en maten. Ben je creatief dan kun je ze ook zelf maken van macrame touw en potten. Ook zijn er hele leuke bloempot houders te koop waardoor je bloempot wat hoger staat. Erg leuk voor in de vensterbank of met meerdere bij elkaar in verschillende maten.

Een vlak op de muur behangen is ook erg leuk! Wij hebben zelf een stukje muur tussen twee deuren waar al verschillende prints op gezeten hebben en elke keer lijkt het weer zo anders.Ik wissel dan ook bij elke print weer van accessoires die ik op een andere plek heb staan en zo hou je je makeovers ook nog eens budgetproof.

Persoonlijke decoratie mag natuurlijk ook niet ontbreken. Lijst de mooiste tekeningen van je kinderen in, laat de leukste foto's afdrukken en maak er wanddecoratie van. Verzamel al je vakantieschatten of oude spulletjes van je ouders/grootouders in een letterbak of glazen kastje. Je kunt ook alles verzamelen op een dienblad en deze op een kastje of tafel zetten.

 Ben je creatief dan zijn er ook genoeg DIY ideeen te vinden om zelf leuke woondecoratie te maken! Ik vind het het leukst om die dan te combineren met design items en oude vintage spulletjes. Zo hebben wij afgelopen week zelf een nieuwe werkplek gecreeerd van een oude pallet en een paar nieuwe planken. Helemaal leuk om weer te stijlen met wat leuke woonaccessoires!

Stijlen en daarover schrijven en foto's maken is echt een hobby en ik vond het erg leuk om dat voor Gigameubel te mogen doen! Willen jullie meer zien? Volg mij dan op www.instagram.com/huisjeboompjeboys

 Liefs, Wilma

 

 

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!