Trends & InspiratieWoonkamer inspiratie 24 februari 2022

Speelgoed in de woonkamer opbergen

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

Elk gezin met kinderen herkent het wel, overal ligt speelgoed op de grond in de woonkamer ook al er wordt er niet mee gespeeld. Eind van de dag is de woonkamer erg rommelig. Het is daarom belangrijk om opbergmogelijkheden te creëren. Wij vertellen je hoe je dat kan doen, want opgeruimd staat netjes!

Opbergkast voor speelgoed

Hebben de kinderen veel speelgoed en spullen dan is het handig om een opbergkast te gebruiken. Hierin kan je alles opbergen en niemand die het ziet. Je kan  hierbij gebruik maken van bakken, zodat je alles netjes kan sorteren in de kast. Het is handig om voor een kast te gaan met verschillende vakken. 

Speelhoek voor de kinderen 

Voor kinderen is het ook fijn om een speelhoek te hebben. Zo hebben ze een eigen plekje voor zichzelf waar ze lekker hun ding kunnen doen. Maak het gezellig met een speelkleed en met een tafeltje en stoeltjes. Hier kunnen de kinderen lekker spelen en knutselen. Natuurlijk zorg je ook voor kisten of bakken waarin de spullen weer opgeborgen kunnen worden na het spelen. 

Gebruik speelgoedkisten 

Het is erg handig om gebruik te maken van leuke opbergkisten. Ga voor een mooie kist die bij jouw interieur past en waar al het speelgoed in kan. Al het speelgoed is dan binnen no-time opgeruimd en je woonkamer is weer netjes. Leg er een dekentje op of wat kussens en de kist valt niet eens op! Ook bij Giga Meubel kan je terecht voor speelgoed en opbergkisten. 

 

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!