3 tips voor het inrichten van een grote woonkamer

21-09-2020

1. Jouw perfecte woonstijl

Het is belangrijk om echt je eigen woonstijl aan te houden en dat helemaal terugbrengen in de inrichting van je woonkamer. Ga opzoek naar de meubels die het beste bij jou passen en verdere meubels die elkaar allemaal weer goed aanvullen. Zo wordt je woonkamer helemaal in je eigen gemaakte style en kom je op je gemak in deze ruimte.

 2. Mooie vloerkleden

Door een vloerkleed neer te leggen in de woonkamer wordt de ruimte wat meer opgevuld als het ware. Gebruik kleden die goed aansluiten bij de meubels. Zo leg je het kleed onder de bank en de salontafel en je zithoek is zo opgevuld! Ook onder de eettafel in de kamer is een vloerkleed een mooie toevoeging. 

 3. Gebruik grotere meubels 

Door te kleine meubels neer te zetten wordt de woonkamer als het ware ‘opgesloten’. Daarentegen vullen wat grotere meubels een grote woonkamer mooier op; lange banken tegen de brede muren, mooie salontafel die daarbij aansluit, de kast Fik XL en een groot kleed daaronder. Klaar voor die hoek! Hang ook bijvoorbeeld schilderijen aan de muur of zet wat grotere planten op de grond. Dat zorgt ook voor een goede, moderne aanvulling.  

 

Na het lezen van deze blog nog vragen over hoe je het beste een grote woonkamer kan inrichten? Of welke meubels er echt precies voor bedoeld zijn? Twijfel niet en stel gerust je vragen aan ons! Wij staan voor je klaar op de mail of via de telefoon: info@gigameubel.nl of 035-8796032.