Bekijk hieronder onze producten

‹ Vorige
1234...1213

Banken van Giga Meubel

Is het tijd voor nieuwe bank in uw kamer? Dan heeft Giga Meubel de oplossing. Voor elke kamer hebben we de passende oplossing. Doordat wij onze banken zelf importeren kunt u bij ons u bank zelf samenstellen en wel u 100 verschillende stoffen kiezen. Kortom: bij ons vindt u de bank die u zoekt.

Hoekbanken, loungebanken: van alles wat

Giga Meubel heeft veel verschillende soorten banken. Naast 2 zitsbanken en 3 zitsbanken hebben wij ook hoekbanken en loungebanken voor in de woonkamer en voor onder de veranda of buiten. Deze zitmeubels zijn in onze showroom te bezichtigen en kunnen zowel opgehaald als bezorgd worden. De bezorging van de meubels is gratis boven een aankoopbedrag van 200 euro.

Stel u eigen bank samen 

De banken bij Giga Meubel zijn door u zelf samen te stellen, zo kunt u van een hoekbank een 2 of 2,5 zitbank maken of een loungebank met rechte arm of ronde arm bestellen. De kussens op de banken worden meegeleverd en kunnen op het bankstel vastgezet worden of komen als losse kussens mee. De banken zijn gemakkelijk te plaatsen in iedere kamer omdat deze uit losse elementen bestaat. Wij kunnen ook een losse hoek bij de banken leveren zodat u van uw 3-zits bank een hoekbank kunt maken met een linker- of rechterhoek.

Banken kopen bij Giga Meubel

Onze banken zijn in verschillen de stoffen en leder te verkrijgen. De banken die u bij ons op de website en in de showroom ziet kunnen met verschillende kleuren biesjes en gecapitonneerd worden waardoor ze door u naar u eigen wens worden samengesteld. Heeft u nog vragen over de banken kunt u contact opnemen met 035 879 6032 of u kunt langskomen in de 1200m2 grote showroom in Soest.