Industriële kapstokken

Industriële kapstokken

Het eerste wat je ziet als je na een lange dag je huis betreed is: de kapstok! Naast dat een kapstok functioneel en onmisbaar is, is het ook leuk meegenomen als deze een bijzondere uitstraling heeft. Bij Giga Meubel hebben we veel verschillende kapstokken. Zo zijn er kapstokken voor aan de muur, staande kapstokken maar ook een kledingrek is helemaal van nu. Voordeel bij een kledingrek is dat deze ook ruimte biedt om bijvoorbeeld jouw schoenen op te bergen. 

Stoere eyecatcher bij binnenkomst met een industriële kapstok 

Het ruwe uiterlijk van industriële meubels maakt jouw interieur stoer. In een kleine woning is het ideaal om een wandkapstok te gebruiken. Zo kan je een hoop ruimte besparen. Een goede oplossing voor een smalle hal zou Kapstok Wire zijn. Bij deze industriële wandkapstok is er ruimte voor jouw favoriete hoed of pet. Verder bieden de open vakken gelegenheid voor het opbergen van jouw handtassen. Heb je meer ruimte in jouw hal? Dan is een staande kapstok een stijlvolle optie. Kledingrek Nordic is hier een goed voorbeeld van. Dit houten kledingrek biedt ruimte genoeg om al jouw favoriete items op te hangen. Het stoere industriële karakter van deze meubels zorgt ervoor dat jouw entree staat. De eerste indruk is meteen goed. Kijk voor verdere aanvulling van jouw hal ook eens bij ladekasten of wanddecoratie

Industriële kapstokken online bestellen bij Giga Meubel 

Kapstok naar keuze gevonden? Dan is deze gemakkelijk te bestellen in de winkel of op onze website. Verder kijken naar andere meubels? Wees welkom in een van onze winkels, waar we naast kapstokken nog veel meer meubels hebben. Ook staan onze interieurspecialisten klaar om jou van stijl advies te voorzien. Nog vragen? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers via het telefoonnummer 035 - 879 60 32. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden.