Industriële spiegels

Industriële spiegels 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand? Waar vind je de beste spiegels van het land? Een grote kans dat er bij Giga meubel iets voor jouw interieur bij zit. Voor sommige zal een spiegel voornamelijk een praktisch doel hebben maar in ons geval speelt decoratie ook een grote rol. Zo passen de industriële spiegels eenvoudig in ieder interieur. Een industriële spiegel combineren? Geen probleem! Hang je spiegel boven een mooie sidetable of kast en creëer een heel ander aanzicht. 

Industrieel verwerken in details

Het zijn de accessoires die jouw interieur echt afmaken. Hier kun je dan ook eindeloos mee spelen en variëren. De industriële spiegels zijn er in verschillende vormen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan wandspiegels, lange staande spiegels of spiegels in kleinere formaten die handig op jouw bureau- of make-up tafel staan. Zo is er voor elke ruimte een andere invulling. Ook is het leuk om de verschillende formaten samen te voegen tot één geheel, door diverse spiegels als een groepje bij elkaar te hangen. Benieuwd naar meer industriële decoraties? Bekijk dan onze industriële accessoires.  

Is industrieel niet jouw stijl? Bekijk dan onze andere spiegels in diverse kleuren en maten. 

Industriële spiegel bij Giga meubel bestellen

Heb je de spiegel gevonden die bij jouw interieur past? Bestel deze dan gemakkelijk online op Gigameubel.nl. Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de spiegel eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze spiegels in verschillende vormen en maten te bewonderen. Daarnaast staan de interieurspecialisten altijd klaar om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.