Industriële bureaulampen

Industriële bureaulampen

Bureaulampen komen goed van pas wanneer je tot laat in de avond aan het werk bent of aan het knutselen bent achter je bureau. In het assortiment van Giga Meubel vind je industriële bureaulampen in diverse stijlen, materialen en kleuren. Ook het merkaanbod is erg breed. Zo kun je kiezen voor lampen van By-Boo, Dutchbone, Storebror of BePure. Maak het plaatje compleet en kies voor een bureaulamp die bij de stijl van het bureau past. Kom gerust langs in onze showroom in Soest en krijg advies van onze stylisten.

Voorkom vermoeide ogen 

Werken in het donker met slechte verlichting zorgt ervoor dat je ogen overuren moeten maken. Door de juiste verlichting te gebruiken in donkere ruimtes, voorkomt u vermoeide ogen. Industriële bureaulampen geven een flinke dosis licht. Kies de lamp die bij jou situatie, stijl en bureau past, zodat je ook kunt werken zonder last te krijgen van je ogen. Bekijk onze speciale industriële meubels voorwaarden.

Lampen bestellen bij Giga Meubel

Een mooie industriële bureaulamp gevonden? Bestel gemakkelijk online bij Giga Meubel. Profiteer van onze scherpe prijzen en onze snelle bezorgservice. Heeft u vragen over een product of een ander onderwerp? Neem gerust contact met ons op. Of bel met één van onze medewerkers via telefoonnummer 035 - 879 60 32. Wij helpen je graag!