Industriële tafellamp

Industriële tafellampen

Industriële tafellampen zetten letterlijk en figuurlijk jouw meubels in een ander daglicht! Ideaal om te combineren met een industriële tafel om het geheel af te maken. Tijdens je dagelijkse portie werk of studie is het van belang dat er goed licht is. Mooi meegenomen is het stoere, ruwe uiterlijk van de industriële tafellamp. De aansluiting gaat gemakkelijk, zo hoef je de lamp alleen een mooie plek te geven en aan te sluiten in een stopcontact. Naast de tafellamp zijn de opties reuze, zo hebben we bij Giga Meubel industriële hanglampen, wandlampen maar ook plafondlampen.

Stoere, ruwe uiterlijk van de industriële tafellamp 

Naast een grote industriële lamp als eyecatcher, is het ook tof om verschillende tafellampen te combineren. Zo kan je variëren in materiaal, hoogteverschillen en kleuren. De industriële tafellamp geeft een ruime dosis licht en zorgen voor sfeer. In grote ruimtes komen de industriële lampen extra goed tot zijn recht. Maar kleinere industriële lampen kunnen gemakkelijk boven de eettafel geplaatst worden waardoor het een stoer en stijlvol geheel wordt. Verder is het ook tof om het design van de industriële tafellamp door te trekken in de andere lampen en meubels in jouw interieur. 

De industriële lamp bestellen bij Giga Meubel 

Naast het bestellen van de industriële lamp in de fysieke winkels is het ook mogelijk deze online te bestellen. Laat je in onze winkels verrassen en inspireren door ons diverse assortiment bestaande uit industriële meubels in diverse stijlen. In de showrooms staan onze interieurspecialisten voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden en advies te geven. Heb je nog vragen over een product? Stel ze gerust door contact op te nemen met een van onze medewerkers. Dat kan op het nummer 035 - 879 60 32.